Τι λένε οι Έλληνες στο ενδεχόμενο επιστροφής Καραμανλή και τι κάνουν όταν ακούν: Παπανδρέου;

Δημοσκόπηση που θα συζητηθεί!

Τι λένε οι Έλληνες στο ενδεχόμενο επιστροφής Καραμανλή και τι κάνουν όταν ακούν: Παπανδρέου;

​Όταν οι Έλληνες ακούν για ενδεχόμενη επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή στην ενεργό κεντρική πολιτική σκηνή, φαίνεται πως μια ατάκα λένε οι περισσότεροι από αυτούς, πως: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ!!!! Αυτό συμπεραίνει κανείς λαμβάνοντας υπόψη τα ποσοστά της πανελλαδικής δημοσκόπησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αναλυτικότερα, στο ερώτημα αν σε κάποιες επόμενες βουλευτικές εκλογές θεωρείτε ως πιθανή την επάνοδο του Κ.Καραμανλή ως πρωθυπουργού ή προέδρου της Δημοκρατίας της χώρας, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων και συγκεκριμένα το 26,6% απαντά «ούτε πιθανό, ούτε απίθανο», το 22,3% θεωρεί αυτό το ενδεχόμενο πολύ πιθανό, δύο στους 10 και συγκεκριμένα το 20,8% θεωρεί απίθανη την επάνοδο του κ,Καραμανλή, το 14% την θεωρεί πιθανή, για το 12, 3% η επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού θεωρείται πολύ απίθανη και τέλος: Δεν ξέρω/δεν απαντώ απαντά το 4%!

Αξίζει να σημειωθεί πως στο άκουσμα και μόνο του ονόματος Παπανδρέου, οι ερωτηθέντες έκλειναν τα τη��έφωνα στους ανθρώπους που πραγματοποιούσαν τη δημοσκόπηση! Αυτό δήλωσε στο extra 3 ο καθηγητής κος Πανάς!!!!

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση δίνει όπως αναφέραμε νωρίτερα στο star.gr, oριακό προβάδισμα 0,2% στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου!

Βίντεο extra3 (Αντιπαραθέσεις)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top