Και το ΠΑΣΟΚ “τα χώνει” στον Αλέξη: Ο κ. Τσίπρας δεν σέβεται τις θυσίες των Ελλήνων

Διαβάστε αναλυτικά

Και το ΠΑΣΟΚ “τα χώνει” στον Αλέξη: Ο κ. Τσίπρας δεν σέβεται τις θυσίες των Ελλήνων

​Μετά τις κατηγορίες Κεδίκογλου περί «αλαζονικού παραληρήματος», κριτική στη σημερινή ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρα, στη συνέλευση του ΣΕΒ, ασκεί και το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν σέβεται τις θυσίες των Ελλήνων».

«Την ώρα που οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να ξεπεράσουν με ασφάλεια την τελευταία φάση της κρίσης και η κοινωνία ζητά μέτρα διασφάλισης της κοινωνικής συνοχής, κυρίως μέσα από τα προγράμματα ανάσχεσης της ανεργίας, ο κ. Τσίπρας, από το βήμα του ΣΕΒ, διακηρύσσει μονότονα την προσδοκία του η χώρα να αποτύχει για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη ο ίδιος και το κόμμα του», σχολίασε η Ιπποκράτους.

«Προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένες κάτω από το ψεύτικο κέλυφος του αντιμνημονιακού λόγου τις συγκρουόμενες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας υποδύεται ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα από όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη και από το τι μας διδάσκει η κυπριακή εμπειρία. Και κυρίως, δεν σέβεται τις θυσίες των Ελλήνων, χάρη στις οποίες η Ελλάδα αποκτά την πραγματική δυνατότητα να χειραφετηθεί από το μνημόνιο», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top