Δάκρυσε on air μπροστά σε μαθήτριες ο Παπαχρήστος – Υπέγραψε την επίταξη ο Σαμαράς

«Θέλουν να πάρουν τους καθηγητές σας μακριά, στα 4 σημεία του ορίζοντα»!

Σε δάκρυα ξέσπασε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ προσπαθώντας να εξηγήσει on air σε δύο μαθήτριες τους λόγους της απεργίας των καθηγητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η Μαργαρίτα και η Άννα, μιλώντας στον Σκάι, τόνισαν ότι καταλαβαίνουν και στηρίζουν τα αιτήματα των καθηγητών αλλά αδυνατούν να καταλάβουν γιατί αυτές πληρώνουν το «μάρμαρο».

Παίρνοντας ο ίδιος το λόγο εξήγησε ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να απεργήσουν στις Πανελλήνιες οι καθηγητές αλλά τους ανάγκασε η κυβέρνηση.

Συνεχίζοντας, προσπάθησε να εξηγήσει γιατί επιλέχθηκε η απεργία και ξέσπασε σε λυγμούς: «Μην ακούτε τα ψέμματα που λένε ότι ζητάμε αυξήσεις ή ότι μας ενοχλούν οι δύο ώρες παραπάνω. Να ξέρετε ότι πολλοί από τους καθηγητές σας, του χρόνου δεν θα είναι στο σχολείο. Θα τους στείλουν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα».

Η κυβέρνηση, πάντως, παρά… τη συγκίνηση του κ. Παπαχρήστου και την άκαμπτη στάση της ΟΛΜΕ, δεν κάνει πίσω και ούτε διακινδυνεύει προβλήματα κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων εξετάσεων που αφορούν χιλιάδες μαθητές.

Έτσι, σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς υπέγραψε την απόφαση για επιστράτευση των καθηγητών και πλέον όλα εξαρτώνται από τους καθηγητές. «Οι Πανελλήνιες θα γίνουν κανονικά και χωρίς πρόβλημα» είναι το μόνο που ξεκαθαρίζει με σαφήνεια η κυβέρνηση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top