Γρηγοράκος: Να πάμε στη Δικαιοσύνη για τη «μαύρη τρύπα» στο ΠΑΣΟΚ

«Να δούμε που πήγε η κρατική επιχορήγηση και τι έγινε με τα 10 εκ. ευρώ ετησίως»

«Στις 18 Μαρτίου (σ.σ.: τότε έγιναν οι εκλογές που ανέδειξαν νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τον Ευάγγελο Βενιζέλο) πήραμε ένα κόμμα με 500 υπαλλήλους και ταμείο μόλις 47.000 ευρώ. Αποφασίσαμε να μειώσουμε ενοίκια και προσωπικό. Και άρχισαν τότε οι αντιδράσεις και οι διαρροές».

Αυτό τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος μιλώντας στο Mega για τη μαύρη τρύπα στα Ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

«Ο κ. Βενιζέλος κάλεσε 6 εταιρείες για να βγει ένα σωστό πόρισμα για το θέμα. Πρέπει να δούμε τι έγινε με τα 10 εκ. ευρώ ετησίως. Πρέπει να δούμε τι θα πούνε οι επιτροπές και να δούμε αν υπάρχουν παραστατικά για αυτά τα χρήματα. Και να δούμε που πήγαν οι επιχορηγήσεις» συμπλήρωσε ο ίδιος, επιβεβαιώνοντας ότι ισχύει το «20 εκ. ευρώ έσοδα, 30 εκ. έξοδα το χρόνο» επί αρχηγίας Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι δεν κατανοεί τη στάση του Γιώργου Παπανδρέου καθώς κατά τη γνώμη του «η ευθύνη είναι συλλογική και όχι ατομική» και ο πρώην πρωθυπουργός «θα έπρεπε να ζητήσει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

«Εγώ από την πρ��τη στιγμή ζήτησα διαφάνεια. Πρέπει να πάμε στη Δικαιοσύνη. Έτσι θα συμπαρασύρουμε και το πολιτικό σύστημα σε ανάλογες απόφασεις. Να ρίξουμε φως στο θέμα με τα οικονομικά των κομμάτων» πρόσθεσε ο Ε’ αντιπρόεδρος της Βουλής, ο οποίος κατέληξε λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ θα καθαρθεί μετά από αυτό και δε θα διασπαστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top