«Πόρτα» Παπαδόπουλου σε Βενιζέλο: Αυτόνομα η ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές

«Ανεξάρτητο από τις συμμαχίες το σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθούμε»

Την πόρτα στην πρόσκληση του Ευάγγελου Βενιζέλου για κοινή κάθοδο με τη ΔΗΜΑΡ στις ευρωεκλογές έσπευσε να κλείσει ο Ανδρέας Παπαδόπουλος μιλώντας στο Βήμα FM.

«Οι προσκλήσεις του κ. Βενιζέλου εντάσσονται περισσότερο στα εσωκομματικά ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει το ΠΑΣΟΚ αυτό το διάστημα. Η ΔΗΜΑΡ θα έχει την αυτόνομη κάθοδό της στις ευρωεκλογές και αναζητούμε συμμαχίες προσώπων που ανήκουν στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο αλλά έχουν πάρει σημαντικές αποστάσεις από πρακτικές του παρελθόντος» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ.

Σχολιάζοντας ο ίδιος το ενδεχόμενο ένταξης της ΔΗΜΑΡ στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, στο οποίο είναι το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε: «Το σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθούμε, είναι ανεξάρτητο από τις συμμαχίες. Σας θυμίζω ότι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στην ίδια ευρωομάδα, για παράδειγμα. Θα το αντιμετωπίσουν τα όργανα του κόμματός μας και θα υπάρξει και συνεδριακή απόφαση. Στο συνέδριο θα αποφασίσουν τα όργανα του κόμματος σε ποια ευρωομάδα θα ενταχθεί η ΔΗΜΑΡ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top