ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή επιτίθενται στην κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ

Διαβάστε αναλυτικά

«Ο τελευταίος κερδοφόρος οργανισμός ενός διαλυμένου κράτους ξεπουλήθηκε και η συγκυβέρνηση της υποταγής πανηγυρίζει» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή με αφορμή την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ.

«Μνημόνιο σημαίνει εκποίηση των πάντων και υποταγή σε ξένα και εγχώρια συμφέροντα. Όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας!» τονίζει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

ΚΚΕ για ΟΠΑΠ: Οι ιδιωτικοποιήσεις οδηγούν σε τραγικές συνέπειες τα λαϊκά στρώματα

Στο ίδιο μήκος και το ΚΚΕ, το οποίο με ανακοίνωση του καταδικάζει την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ και άλλων δημοσίων οργανισμών από τη συγκυβέρνηση και ταυτόχρονα καλεί το λαό και τους εργαζόμενους σε αυτούς τους οργανισμούς να αντιταχθούν δυναμικά.

«Οι ιδιωτικοποιήσεις των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών, που προωθεί η συγκυβέρνηση, αλλά και οι συμπράξεις αυτών με άλλους επενδυτές της δήθεν «υγιούς επιχειρηματικότητας», για τις οποίες μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δε μπορούν να ανακουφίσουν το λαό από τα αντιλαϊκά μέτρα και να μειώσουν την ανεργία, αλλά οδηγούν σε νέες τραγικές συνέπειες τα λαϊκά στρώματα» αναφέρει το ΚΚΕ, τονίζοντας ότι «η εναντίωση του λαού σε κάθε μορφή ιδιωτικοποίησης χρειάζεται να συνδυασθεί με την πάλη για κοινωνικοποίηση όλων των μονοπωλίων και για κεντρικό σχεδιασμό της οικονομίας με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες» αναφέρει το ΚΚΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top