Στα άκρα η σχέση Βενιζέλου-Παπανδρέου: «Βαγγέλη, διέγραψε τον» - «Γιώργο, σήκω και φύγε»!

ΠΑΣΟΚ: Όλα στο φως για τη «μαύρη τρύπα» – Παπανδρέου: Αρνούμαι να έρθω

Στα άκρα οδηγείται η σχέση του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου με φόντο τη «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Η χθεσινή συνάντηση που έγινε στη Βουλή μετά από αίτημα του πρώην πρωθυπουργού κατέληξε σε άγρια αντιπαράθεση με οξύτατους και έντονους διαλόγους, με τον -μεν- Ευάγγελο Βενιζέλο να διακρίνει υπονομευτικές κινήσεις από «παπανδρεϊκούς», τον -δε- Γιώργο Παπανδρέου να καταγγέλλει επιχείρηση λάσπης από «βενιζελικούς» εντός του ΠΑΣΟΚ εναντίον του.

Χτύπησε το χέρι στο τραπέζι του Βενιζέλου ο Γιώργος: Δεν παίρνω τον φάκελο!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε στη χθεσινή τους συνάντηση (κάτι που επανέλαβε και στο χθεσινό ενημερωτικό σημείωμα) ότι θα φέρει το θέμα των οικονομικών του κόμματος στα καταστατικά όργανα του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε όσους αναμείχθηκαν στη διαχείριση να φροντίσουν να προσθέσουν τα παραστατικά που λείπουν. Μάλιστα, επεχείρησε να παρα��ώσει φάκελο στον κ. Παπανδρέου με όλα τα στοιχεία της περιόδου 2004-2011 ώστε να δει που λείπουν τα παραστατικά.

Ο κ. Παπανδρέου έγινε έξω φρενών και χτύπησε το χέρι στο τραπέζι (!), λέγοντας στον κ. Βενιζέλο «έκανες τόσες διαρροές και τώρα μου λες να πάρω τον φάκελο;». Ο ίδιος, έκανε λόγο για κομματικά δάνεια και όχι για μαύρη τρύπα και αρνήθηκε ότι φέρει κάποια ανάμειξη, ενώ παράλληλα τόνισε ότι είναι υποτιμητική η παρουσία του στα καταστατικά όργανα καθώς ήταν πρόεδρος του κόμματος και όχι διαχειριστής των οικονομικών του. Μετά τη συνάντησή τους, εξεδόθη και οργισμένη ανακοίνωση από τον πρώην πρωθυπουργό σε πρωτόγνωρο ύφος με την οποία τον κατηγόρησε ευθέως για υπονόμευσή του και για προσπάθεια διάλυσης του ΠΑΣΟΚ.

Η Ιπποκράτους απάντησε με επίσημη ανακοίνωση στην οποία ξεκαθάριζε ότι η συνέχεια θα δοθεί στα καταστατικά όργανα του ΠΑΣΟΚ και όχι δημοσίως.

Στα δύο το ΠΑΣΟΚ: «Βαγγέλη διέγραψε τον» - «Γιώργο σήκω και φύγε»!

Η ένταση που προκλήθηκε έκοψε στα δύο το ΠΑΣΟΚ, χωρίζοντάς το σε «βενιζελικό» και «παπανδρεϊκό» στρατόπεδο, με το δεύτερο να φθάνει ένα βήμα πριν την αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δέχθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- από συνεργάτες του εισήγηση να διαγράψει τον πρώην πρωθυπουργό, την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου δεχόταν εισηγήσεις από δικούς του συνεργάτες να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ!

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, επικράτησε η ψ��χραιμία και δεν ελήφθη απόφαση εν θερμώ από κανέναν τους. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι θα ρίξουν και γέφυρες οι δύο πλευρές. Κάθε άλλο…

Νέο λάδι στη φωτιά από την Ιπποκράτους

Νέο λάδι στη φωτιά ρίχνει το ΠΑΣΟΚ με ενημερωτικό σημείωμα που έδωσε σήμερα.

Η Ιπποκράτους επιμένει στη γραμμή «όλα στα καταστατικά όργανα του κόμματος» και καθιστά σαφές ότι θα προχωρήσει την υπόθεση μέχρι τέλους.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να επανέλθει στη δημόσια συζήτηση για τα οικονομικά του κινήματος. Όλα όσα πρέπει να ειπωθούν, θα ειπωθούν ενώπιον των καταστατικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ» αναφέρει -μεταξύ άλλων- το ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι πρόθεση της ηγεσίας του κινήματος είναι να παρουσιάσει τις επόμενες ημέρες ολοκληρωμένη πρόταση για τα οικονομικά των κομμάτων «με βάση τη διεθνή εμπειρία και με πλήρεις εγγυήσεις διαφάνειας».

Βίντεο alpha

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top