Ο καυγάς της ημέρας: Β��ρβιτσιώτης vs Τσουκαλά και στο βάθος... Φωτόπουλος!

«Ειρήνη υμίν», «Στοπ!» τους φώναζαν οι δημοσιογράφοι!

Ο καυγάς της ημέρας: Βαρβιτσιώτης vs Τσουκαλά και στο βάθος... Φωτόπουλος!

Μπορεί η Πρωτομαγιά να ενώνει όλους τους εργαζόμενους ωστόσο μπορεί να… διχάσει τους πολιτικούς!

Η συζήτηση στην «Κοινωνία ώρα Mega» άναψε όταν άρχισαν οι αναφορές στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφερόμενος στο «μαύρο πολιτικό χρήμα», έκανε λόγο για ύπαρξη «μαύρου συνδικαλιστικού χρήματος», με τον Δημήτρη Οικονομέα να σημειώνει την παρατήρηση ότι το συνδικαλιστικό κίνημα στην Ελλάδα εκφυλίστηκε και τονίζει απευθυνόμενος στον Δημήτρη Τσουκαλά: «Μια εποχή κυβερνούσατε εσείς, οι συνδικαλιστές».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και σημείωσε πως ο συνδικαλισμός είναι «η συλλογική έκφραση του εργαζόμενου». Στη συνέχεια, κάλεσε όλο τον κόσμο να κατέβει σήμερα στα εργατικά συλλαλητήρια για να στηρίξει τους αγώνες των εργαζομένων.

«Με ποιους να πάει; Με υπόδικους σαν τον Φωτόπουλο;» παρατήρησε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Αφήστε τα αυτά που ξέρετε. Το συνδικαλιστικό κίνημα χτυπήθηκε σκοπίμως στην Ελλάδα, το λέω εδώ και 10 χρόνια. Και φθάσαμε τώρα στις ατομικές συμβάσεις» φώναξε εξοργισμένος ο κ. Τσουκαλάς.

«Στις ατομικές συμβάσεις φθάσαμε γιατί η ΓΣΕΕ δεν υπέγραψε την πρόταση του ΣΕΒ κε Τσουκαλά» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ με τον έναν να φωνάζει πάνω στη φωνή του άλλου και να επικρατεί ένας μικρός… χαμός!

«Ειρήνη υμίν» έκανε την παράκληση ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης. Ωστόσο, όταν είδε ότι η παράκληση έπεσε στο κενό, σηκώθηκε από την καρέκλα του και φώναξε… στρατιωτικά: «ΣΤΟΠ!!!».

Οι δύο βουλευτές συνέχισαν, όμως, να φωνάζουν... «Πηγαίνετε να μαζέψετε κανένα λουλουδάκι που είναι Πρωτομαγιά κε Βαρβιτσιώτη» σχολίασε ο κ. Τσουκαλάς. «Εγώ τα έλεγα και τα λέω για τη ΓΕΝΟΠ και τον συνδικαλισμό» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ, για να πάρει την απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πως «κανείς δεν είναι άγιος σε αυτό τον τόπο αλλά σαφώς δεν είναι οι χειρότεροι οι συνδικαλιστές»…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top