Κατατέθηκε τελικά το πολυνομοσχέδιο, μετά από απανωτές αναβολές

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος - Την Κυριακή η ψηφοφορία

Πρώτη ανάρτηση: 26/4/2013 - 16.13

Από αναβολή σε αναβολή οδηγήθηκε η κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, η οποία από χθες το βράδυ τελικά πήγε για σήμερα μετά το ��εσημέρι και τελικά, έγινε πριν από λίγη ώρα

Το Σάββατο, το νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και την Κυριακή θα συζητηθεί στην Ολομέλεια. Η διαδικασία θα αρχίσει στις 11 το πρωί της Κυριακής.

πάντως, οι απανωτές αναβολές στην κατάθεση του αλλά και οι… προσθαφαιρέσεις της τελευταίας στιγμής λόγω αντιρρήσεων, ενστάσεων και εκπλήξεων, δείχνουν -αν μη τι άλλο- μια εικόνα ασυνεννοησίας και προχειρότητας στην κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων το πολυνομοσχέδιο-σκούπα θα περιλαμβάνει διατάξεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο, για τις απολύσεις εργαζομένων σε ΝΠΙΔ που θα καταργηθούν, για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων (με το θέμα των πρατηρίων άρτου να έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και να αναμένεται σημαντικά τροποποιημένη η επίμαχη διάταξη), για τον φόρο στα ακίνητα, τον νέο τρόπο καταβολής του ΦΠΑ, κλπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top