Φ.Κουβέλης: H μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση είναι θέμα χρόνου!

Αισιόδοξος για τον ειδικό φόρο πετρελαίου ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ

Φ.Κουβέλης: H  μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση είναι θέμα χρόνου!

​Την εκτίμηση ότι «πολύ σύντομα η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση θα αποτελεί γεγονός» εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, μετά από τις επαφές που είχε στις Βρυξέλλες με κορυφαίους αξιωματούχους

Ειδικότερα, ο κος Κουβέλης ανέφερε ότι στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ζήτησε να υπάρξει μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, καθώς και να αλλάξει το σύστημα του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι και στ�� ζήτημα του πετρελαίου, με βάση τα στοιχεία για τον ειδικό φόρο, και αυτή η υπόθεση θα αναθεωρηθεί.

Ερωτώμενος σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κου Μπαρόζο που προκάλεσαν αντιδράσεις, ο κος Κουβέλης έκανε λόγο για πολιτική προσέγγιση του προέδρου της Κομισιόν στην άποψη ότι η πολιτική λιτότητας δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Επανέλαβε ακόμη την ανάγκη σύνδεσης της ανάπτυξης με τα ζητήματα της απασχόλησης, τονίζοντας ότι χρειάζονται συγκεκριμένες πολιτικές και κονδύλια για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top