Σ.Κεδίκογλου: Δεν πρέπει να δέσουμε το γάιδαρο μας. Δεν είναι ώρα για εγωισμούς!

Τι λέει για ανασχηματισμό, πολυνομοσχέδιο και κόντρες υπουργών

Σ.Κεδίκογλου: Δεν πρέπει να δέσουμε το γάιδαρο μας. Δεν είναι ώρα για εγωισμούς!

​Τα χθεσινά «ευτράπελα» του υπουργικού συμβουλίου σχολίασε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Δεν μπορείς να λες ότι δεν μπορώ ότι αδυνατώ να επικοινωνήσω με τον πρωθυπουργό, όταν έχεις τριψήφιο αριθμό» είπε ο κος Κεδίκογλου για τον χαρακτηριστικό διάλογο που είχαν το απόγευμα της Πέμπτης ο Α.Σαμαράς και η υφυπουργός Υγείας Φ.Σκοπούλη, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός ζήτησε να συνεννοούνται οι υπουργοί μεταξύ τους.

«Έχουμε περάσει τα πιο δύσκολα έχουμε ακόμη πολλή δουλειά, δεν πρέπει να δέσουμε το γάιδαρο μας. Δεν είναι ώρα ούτε για εγωισμούς, ούτε για τακτικισμούς» επεσήμανε ο κος Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας πως «η εθνική ανάγκη παραμένει»

Αναφερόμενος στην κόντρα Μανιτάκη-Ρουπακιώτη, ο κος Κεδίκογλου τόνισε πως το θέμα δεν είχε να κάνει με την κυβέρνηση αλλά με την ασυνεννοησία των δύο υπουργών.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε πως το πολυνομοσχέδιο κατατίθεται σήμερα τελικά στη Βουλή και το πώς το βράδυ της Κυριακής θα ψηφιστεί.

«Δεν είχε περάσει από το Μέγαρο Μαξίμου η τροπολογία για μείωση των συντάξεων του ΟΑΕΕ κατά 35%», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Κεδίκογλου, τονίζοντας πως «δεν υπήρχε καμία επιπλέον απαίτηση της τρόικας για αυτό το θέμα».

Σχετικά με το επίμαχο θέμα της απομάκρυνσης του Ηλ. Κικίλια από τον ΟΑΕΔ ότι «οι άνεργοι δεν έχουν χρώμα, δεν έχουν κόμμα. Σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας άνεργος. Το ζητούμενο είναι να λειτουργήσει ο ΟΑΕΔ καλύτερα».

Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, ο κος Κεδίκογλου δεν το απέκ��εισε, ούτε και το επιβεβαίωσε απλώς απάντησε «πως έχουμε σημαντικές προτεραιότητες που πρέπει να γίνουν μέχρι το Πάσχα»

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το πρωινό ΑΝΤ1

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top