Μην το χάσετε: Οι πιο… top διάλογοι όλων των εποχών στην Προανακριτική!

«Είσαι αστείος»,«Χρειάζεσαι γιατρό»,«Ντα θα με κάνεις;»,«Είσαι όνειδος»…

Ετοιμάστε τα ποπ-κορν σας και καθίστε αναπαυτικά. Ένα ακόμη επεισόδιο (έχουμε χάσει το λογαριασμό) της Προανακριτικής ξεκινά!

Οι διάλογοι είναι απίστευτοι αλλά πέρα για πέρα πραγματικοί. Σας υπενθυμίζουμε ότι ερευνά το θέμα των ευθυνών για τη λίστα Λαγκάρντ γιατί… διαβάζοντας τους διαλόγους μάλλον θα το ξεχάσετε!

Η πρώτη… στιχομυθία ξεκίνησε με τον κ. Μαρκογιαννάκη να κάνει μια παρατήρηση σε έναν υπάλληλο της Βουλής που αναζητούσε κάποιο τηλέφωνο. Απολαύστε:

Μαρκογιαννάκης: Κύριε Μακρή , σας παρακαλώ, πηγαίνετε στο γραφείο σας. Θα χρησιμοποιήσετε το 11880, το 11888, το 11850. Εγώ δεν έχω το τηλέφωνο.

Κωνσταντοπούλου: Υπάρχει και το πενταψήφιο του ΕΟΠΥΥ.

Μαρκογιαννάκης: Τον ΕΟΠΥΥ τον χρειάζεστε, εσείς, κυρία συνάδελφε -είναι προφανές- και, μάλιστα, ειδικευμένης γνώσης γιατρό!

Κωνσταντοπούλου: Κε Μαρκογιαννάκη, δεν θα σας πω ξανά ποτέ πρόεδρο, γιατί είστε πραγματικά όνειδος για τη θέση, την οποία κατέχετε και λυπάμαι πάρα πολύ που όλα τα Κόμματα της συγκυβέρνησης σας ψήφισαν για να εξευτελίζετε το θεσμό του Προέδρου της Επιτροπής. Λυπάμαι πάρα πολύ για λογαριασμό σας. Είστε πραγματικά ��νειδιστική παρουσία, θλιβερή.

(…)

Μαρκογιαννάκης: Για όνομα του Θεού! Ξέρετε ότι είστε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου;

Καλαντζής: Μην το κάνετε προσωπικό το θέμα.

Μαρκογιαννάκης: Δεν είναι προσωπικό, σας παρακαλώ! Την ακούσατε τι είπε; Προχθές με είπε γελοίο. Αντιπροχθές με είπε κατάπτυστο.

Ρήγας: Δεν πειράζει, η κα Κωνσταντοπούλου το είπε.

Κωνσταντοπούλου: Δεν σας είπα γελοίο, σας είπα αστείο. Γελοίο είχατε πει εσείς τον κύριο Δρίτσα.

(…)

Μαρκογιαννάκης: Είπα ότι δεν θα πάμε με το ντελάλη να φωνάζουμε τον κ. Μιωνή στις γειτονιές. Έτσι είπα, αν θυμάστε πώς το είπα. Και ο τρόπος για να μάθουμε τη διεύθυνση κατοικίας είναι πολύ απλός. Θα επικοινωνήσουμε, αν μου το επιτρέπετε και με εξουσιοδοτείτε να επικοινωνήσω με το δικηγόρο του…

Κωνσταντοπούλου: Είχαμε πει από την προηγούμενη Πέμπτη να το κάνετε. Γιατί δεν το κάνατε;

Μαρκογιαννάκης: Ντα-ντα θα με κάνετε; Δεν το ξανακάνω! Δεν το ξανακάνω! Εντάξει, συγχωρείστε με, κυρία μου!

Κωνσταντοπούλου: Προφανώς έχετε άλλα πράγματα στο μυαλό σας.

Μαρκογιαννάκης: Συγχωρείστε με δεν το ξανακάνω. Μην με ξαναδείρετε!

(…)

Κωνσταντοπούλου: Εσείς είστε εντελώς άγονος!

Ρήγας: Μην κάνετε σεξιστικά υπονοούμενα!

Κωνσταντοπούλου: Το μόνο που μπορείτε να παραγάγετε είναι αυτού του είδους οι προσβολές και ο εκχυδαϊσμός! Είναι εντελώς άγονες οι προσπάθειές σας!

Ρήγας: Μην κάνετε σεξιστικά υπονοούμενα!

(...)

Γεωργιάδης: Ποια νομίζετε ότι είστε, επιτέλους; Πετάει συνέχεια υπονοούμενα για την ηθική μας. Πρέπει να τη σεβαστούμε κιόλας; Γυρίζει και λέει τρεις φορές ότι «καλύπτετε συμφέροντα, είστε μέσα στη λίστα, έχετε λόγο να τους καλύπτετε, αμφισβητώ την ηθική σας» και θέλετε να καθόμαστε να την ακούμε κιόλας;

Κωνσταντοπούλου: Μην παραφέρεστε, κύριε. Ποιος είστε;

Γεωργιάδης: Εσύ να πας να δεις ποιος είσαι, να πας σε κανένα ψυχιατρείο.

Κουτσούμπας (Προεδρεύων της Επιτροπής): Σας παρακαλώ.

Κωνσταντοπούλου: Τα επιτρέπετε αυτά, κύριε Πρόεδρε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top