«Άγριο χέρι» Σαμαρά στους υπουργούς της κυβέρνησης

Αδιαθεσία δήλωσε ο Μανιτάκης και δεν πήγε στο υπουργικό

«Άγριο χέρι»  Σαμαρά στους υπουργούς της κυβέρνησης
Πρώτη ανάρτηση 19.28

«Άδειασε» τους υπουργούς της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την εισήγησή του στο υπουργικό συμβούλιο πριν από λίγο, με την οποία τους ζήτησε σε αυστηρό τόνο να συνεννοούνται μεταξύ τους!

Οι παρατηρήσεις Σαμαρά σχετίζονται με τις επαναλαμβανόμενες κρίσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης και τα συνεχή φαινόμενα ασυνεννοησίας μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης.

«Πρέπει να προσέξουμε να μην γυρίσουμε πίσω. Όσοι υπουργοί έχουν τη νομοθετική πρωτοβουλία πρέπει να ενημερώνουν και τα τρία κόμματα μέσω των κοινοβουλευτικών τους εκπροσώπων» τόνισε σε αυστηρό τόνο ο Α. Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "δεν πρέπει να την πάθουμε σαν αυτούς που πέρασαν τους ωκεανούς και πνίγηκαν σε μία γουλιά γλυκό νερό".

Ζήτησε μάλιστα από τους υπουργούς της κυβέρνησης τώρα που υπάρχουν οι πρώτες ενδείξεις για ελαφρύνσεις να μην δημιουργούν προβλήματα αλλά και να επικοινωνούν το έργο της κυβέρνησης. Είχε προηγηθεί η απουσία του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος δεν πήγε στο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, και ενημέρωσε με ανακοίνωση για την απουσία του, επικαλούμενος λόγους υγείας! Η εξέλιξη αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως καθώςο κ. Μανιτάκης έμεινε «εκτεθειμένος» για το θέμα των συμβασιούχων τόσο από την κυβέρνηση (που δεν τον στήριξε δημόσια) όσο και από τη ΔΗΜΑΡ (που στήριξε τον υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη).

​Σαμαράς προς Σκοπούλη: γιατί δεν με ενημέρωσες για τα προβλήματα;
Τη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου χαρακτήρισε και ο διάλογος του πρωθυπουργού με την υφυπουργό Υγείας Φ. Σκοπούλη, η οποία ήταν η μόνη που πήρε τον λόγο για να εκφράσει την άποψη της. Η κα Σκοπούλη περιέγραψε με μελανά χρώματα στον χώρο της Υγείας όπως και τη συνεργασία της με τον υπουργό κ. Λυκουρέντζο και τον αναπληρωτή υπουργό κ. Σαλμά. "Γιατί δεν με ενημερώσατε κ. Σκοπούλη; Δεν έχετε τριψήφιο (σ.σ. υπουργικό) τηλέφωνο);" της απάντησε ο κ. Σαμαράς. «Απαιτώ συνεργασία με τους υπουργούς» πρόσθεσε η κα Σκοπούλη. «Και εγώ απαιτώ να με ενη��ερώνετε» ήταν η ανταπάντηση του πρωθυπουργού!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top