Για εκμετάλλευση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κεδίκογλου για την απαγωγή των τριών μητροπολιτών

Απάντηση στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Η απόπειρα εκμετάλλευσης της τραγικής απαγωγής των δύο Μητροπολιτών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες και η επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τον εμφύλιο στη Συρία είναι εξοργιστικές και ντροπιάζουν την Ελλάδα», απάντησε στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το ίδιο ζήτημα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου.
«Μετά από τρεις ημέρες σιωπής, σχετικά με την απαγωγή των δύο ομητροπολιτών Χαλεπίου, το Τμήμα Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, θυμήθηκε να εγκαλέσει την κυβέρν��ση για τους χειρισμούς της και να την καταγγείλει για απουσία ‘από την επίλυση της συριακής κρίσης’» ανέφερε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο κ. Κεδίκογλου χαρακτήρισε «εντυπωσιακό» το γεγονός ότι δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της κρίσης, η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίλυσή της είναι να ζητήσει τη σύγκληση του Συμβουλίου των Προέδρων του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς».

​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top