Θερμή χειραψία Σαμαρά-Βενιζέλου στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού

Επιθεώρηση στα έργα! (ΦΩΤΟ)

Θερμή χειραψία Σαμαρά-Βενιζέλου στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού

​Θερμή χειραψία αντάλλαξαν σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς και ο πρόεδρος του Πασοκ κατά τη διάρκεια της κοινής επίσκεψης τους στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού (Κορίνθου-Πατρών), θέλοντας έτσι να δείξουν το καλό κλίμα που επικρατεί στην κυβέρνηση, παρά τα παρατράγουδα και τις έντονες διαφωνίες των τελευταίων ημερών για το επίμαχο Πολυνομοσχέδιο!

erga2.jpg

Ο πρωθυπουργός είχε προσκαλέσει και τον Φώτη Κουβέλη, αλλά λόγω της απουσίας του στις Βρυξέλλες, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ «αντικατέστησε» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Τσούκαλης!

Η πρώτη επίσκεψη των κυρίων Σαμαρά, Βενιζέλου και Τσούκαλη έγινε σε εργοτάξιο στην περιοχή του Ζευγολατιού, ενημερώθηκαν τόσο για την πορεία των έργων όσο και για τις δυσκολίες που υπάρχουν.

erga3.jpg

«Οι θυσίες του Ελληνικού λαού πιάνουν τόπο. Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται ήδη ότι η Ελλάδα σηκώνει τα μανίκια, σηκώνει κεφάλι. Η επανεκκίνηση της οικονομίας είναι εδώ, το βλέπουμε. Αυτοί οι αυτοκινητόδρομοι θα δώσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας. Η Πατρίδα μας γυρίζει σελίδα. Πιστεύω, πραγματικά, ότι η ανάκαμψη δεν είναι μακριά και τελικά η Ελλάδα της ανάπτυξης θα νικήσει» δήλωσε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς.

Από την πλευρά του ο κος Τσούκαλης, αφού χαρακτήρισε «ψυχολογική ένεση» την παρουσία στα εργοτάξια, εκατοντάδων εργαζομένων, τόνισε πως ευχή της ΔΗΜΑΡ είναι η ταυτόχρονη επανεκκίνηση και άλλων οδικών έργων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε ο επικεφαλής μηχανικός της Ολυμπίας Οδού, μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί περίπου το 30% των εργασιών, ενώ σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, τα έργα αναμένεται να έχουν τελειώσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2015.

Σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουν κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο επικεφαλής μηχανικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα αρχαιολογικά ευρήματα, κυρίως στην περιοχή της Κορινθίας.

erga4.jpg

Βίντεο star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top