Εκτός Δημοσίου οι συμβασιούχοι που επέστρεψαν με προσωρινές διαταγές δικαστηρίων!

Ρύθμιση της τελευταίας στιγμής στο πολυνομοσχέδιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, o υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκης, σε συνεννόηση με το Μέγαρο Μαξίμου, προωθεί στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε ψηφοφορία στη Βουλή κατά πάσα πιθανότητα την Κυριακή, μία διάταξη η οποία καταργεί όλες τις προσωρινές διαταγές, οι οποίες οδήγησαν στην επιστροφή των συμβασιούχων στο Δημόσιο!

Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι εφόσον ψηφισθεί το συγκεκριμένο άρθρο, θα οδηγηθούν εκτός Δημοσίου εκατοντάδες συμβασιούχοι. Πάντως, για να προχωρήσει το συγκεκριμένο μέτρο θα χρειασθεί να δώσει την έγκρισή του και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Α. Ρουπακιώτης. Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα εάν ο κ. Ρουπακιώτης θα συναινέσει σε αυτή την κεντρική επιλογή της κυβέρνησης.

Σήμερα το απόγευμα ο κ. Μανιτάκης είχε συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας κ. Δ. Σταμάτη, η οποία πιθανότατα σχετιζόταν και με τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

​​​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top