Κεδίκογλου εναντίον ΣΥΡΙΖΑ: Ποια συμφέροντα υπηρετεί και πολεμά την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ;

Καταγγέλλει «αθέμιτα ψεύδη, συκοφαντίες και απειλές» από την Κουμουνδούρου

Ιδιαίτερα αιχμηρή ήταν η δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου για τον ΣΥΡΙΖΑ και τςι αντιδράσεις στην αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ.

«O ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι μπορεί για να ματαιώσει την προσπάθεια της Κυβέρνησης να βγάλει τη Χώρα από την κρίση. Δεκάδες τα παραδείγματα, από την COSCO και την επένδυση Χρυσού στι�� Σκουριές της Χαλκιδικής, ως την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ. Και επειδή δεν έχουν κανένα επιχείρημα, καταφεύγουν σε αθέμιτα μέσα -ψεύδη, συκοφαντίες και απειλές, τώρα πια και σε ανοησίες» τόνισε ο κ. Κεδίκογλου, σημειώνοντας ότι το τελικό ποσό για το 34% του Δημοσίου θα είναι πάνω από τριπλάσιο των ετήσιων εσόδων που εισπράττει από τον Οργανισμό.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρεται στη συνέχεια στον φόρο επί μεικτών η κερδών που θέσπισε η κυβέρνηση και έχει ήδη αποφέρει 85 εκ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του 2013 και καταλήγει πως ο διαγωνισμός έγινε με διαφάνεια και εποπτεύεται από την ΕΕ: «Ο μόνος που τελικά αντιδρά είναι ο ΣΥΡΙΖΑ! Αλλά δεν θα του περάσει ούτε αυτή τη φορά. Ας πει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ στον ελληνικό λαό τίνος συμφέροντα εξυπηρετεί, πολεμώντας την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top