Βενιζέλος σε Τσίπρα: Είσαι ανιστόρητος Αλέξη!!!!

Νέες κόντρες στη Βουλή με αφορμή τις Γερμανικές αποζημιώσεις

Βενιζέλος σε Τσίπρα: Είσαι ανιστόρητος Αλέξη!!!!

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος με αφορμή τον ισχυρισμό του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ πως επί χρόνια ο πολιτικός κόσμος δεν έκανε τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Ανιστόρητο, επικίνδυνα υπονομευτικό και εσφαλμένο να διατυπώνεται η άποψη ότι η Ελληνική Δημοκρατία δεν έχει θέσει έως σήμερα πολιτικά και νομικά το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ομοσπονδία της Γερμανίας» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Αν δεν έχει καμιά κυβέρνηση έως τώρα θέσει το ζήτημα, τότε έχει δίκιο ο κος Σόϊμπλε που λέει ότι δεν τίθεται ζήτημα αξιώσεων από τη χώρα», πρόσθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, λέγοντας: «Φυσικά διαχωρίζω τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος δεν ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, ανήκει στο έθνος και βέβαια δεν περίμενε να γίνει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να δώσει τη μάχη των πολεμικών αποζημιώσεων».

Αφού αναφέρθηκε στις κινήσεις που έχουν γίνει από τις προηγούμενες και την σημερινή κυβέρνηση ο Ευάγγελος Βενιζέλος πρόσθεσε «δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο και την ένταση με την οποία τέθηκε το ζήτημα. Έπρεπε να έχει τεθεί πιο επίμονα και πιο πιεστικά».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο του star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top