Στην αντεπίθεση ο Άκης: Άλλοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, όχι εγώ!

«Οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα»

Στην αντεπίθεση περνά ο Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος με δήλωσή του αποκηρύσσει το ΠΑΣΟΚ που τον έχει.. αποκηρύξει ως ντροπή του Κινήματος!

Ο πρώην υπουργός δηλώνει ότι άλλοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ και όχι ο ίδιος, ενώ τονίζει ότι «οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι».

Παράλληλα, κατηγορεί τις τελευταίες ��γεσίες του ΠΑΣΟΚ ότι μετέτρεψαν «ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του Ελληνικού λαού».

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Τσοχατζόπουλου:

«Ευθεία και ανενδοίαστη παρέμβαση επιχείρησαν κάποιοι χτες από το ΠΑΣΟΚ σε μια προσωπική μου υπόθεση, που βρίσκεται προς κρίση ενώπιον της Δικαιοσύνης, εκδίδοντας μάλιστα και «καταδικαστική απόφαση» εις βάρος μου!

Έτσι, απλά, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ αναζητούν εξιλαστήριο θύμα και άλλοθι επιχειρώντας με αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και ντροπή για το ίδιο, τη μετάθεση των ευθυνών για τον πρωτοφανή εξευτελιστικό καταποντισμό στις πρόσφατες εκλογές.

Ποιοι ντρόπιασαν το ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν καλά στο ΠΑΣΟΚ. Επισημαίνω όμως στο μόνο κατ΄ όνομα σημερινό ΠΑΣΟΚ, ότι επί σαράντα χρόνια η ζωή μου ήταν μια διαρκής προσφορά στο ίδιο και στην Ελλάδα. Στην ιστορική συγκρότηση, ενδυνάμωση, στη δημοκρατική, προοδευτική, αριστερή λειτουργία και δράση του, για να είναι το ΠΑΣΟΚ κόμμα του λαού. Επομένως, δεν παραγράφονται με "δηλώσεις" τα παραπάνω, κυρίως όμως δε μπορούν να αμαυρωθούν από αυτούς που μετέτρεψαν ένα μεγάλο λαϊκό Κίνημα σε συνώνυμο του μαρτυρίου του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτισμικού χρέους του Ελληνικού λαού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top