Δήλωση "καταπέλτης" από τον Πάγκαλο: Αν πάω να καταθέσω για τον Άκη, θα τον θάψω!

Και τα προφητικά λόγια του Τσοχατζόπουλου για τον πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης

​Λίγες ώρες μετά τη λήξη της πρώτης συνεδρίασης της δίκης του Άκη Τσοχατζόπουλου, ένας εκ των πολιτικών στους όποιους έστειλε πρόσκληση με εξώδικα ο πρώην υπουργός Άμυνας «καταδικάζει» με τα σκληρά του λόγια το άλλοτε ισχυρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ! Ο λόγος για τον πρώην αντιπ��όεδρο της κυβέρνησης Θόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος είπε: «Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον "θάψω"» είπε ο κος Πάγκαλος και πρόσθεσε «υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι τώρα στελέχη και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν. Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει Πρωθυπουργός της χώρας».

Ο κος Πάγκαλος εκφράζει την δυσανασχέτηση του με το εξώδικο που του έστειλε ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέσω του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια. «Με ενοχλεί, ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον "θάψω". Είναι πολύ εύκολο να πας σε αυτούς που θα στο πουλήσουν (τον εξοπλισμό) και να τους πεις "για να φέρω την εισήγηση αυτή, και να την προωθήσω δραστήρια, έχω ανάγκη από ορισμένα χρήματα» είπε χαρακτηριστικά ο κος Πάγκαλος, προκαλώντας νέο «τσουνάμι» στο πολιτικό σκηνικό!

Αναφερόμενος στο «πράσινο παρελθόν του» ο κος Πάγκαλος δε θυμήθηκε τίποτε άλλο από την «συνύπαρξη» του με τον κο Τσοχατζόπουλο, παρά μόνο μια φράση που του έλεγε συχνά ο πρώην υπουργός εθνικής Άμυνας:

000g2re1g2re.jpg
«Είχε και παράπονο (ο Άκης) και μου το είχε πει κατά καιρούς. "Ό,τι και να κάνω, είσαι εναντίον μου"»

Τραγική ειρωνεία…. ο κος Τσοχατζόπουλος, περίπου δύο χρόνια πριν είχε προβλέψει τη στάση που θα τηρήσει ο κος Πάγκαλος απέναντι του στο μέλλον!!!

Δείτε τι είχε πει ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας τον Ιούνιο του 2011 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Νέοι Φάκελοι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top