Θ. Πάγκαλος: «Δεν θα πεθάνει το ευρώ χωρίς την Κύπρο»!

«Τα υπερήφανα ‘’όχι’’ είναι ψηφοθηρικές ανοησίες»

Θ. Πάγκαλος: «Δεν θα πεθάνει το ευρώ χωρίς την Κύπρο»!

​Συνέντευξη έδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε εφημερίδα της Κύπρου και δήλωσε ότι πιστεύει ότι τα «υπερήφανα ‘’όχι’’ είναι ψηφοθηρικές ανοησίες».

«Ο Αναστασιάδης έχει την ευθύνη για την διαχείριση αυτών των ημερών, όμως, το ΑΚΕΛ έχει βαρύτατες ιστορικές ευθύνες» , δηλώνει για την Κύπρο και προσθέτει: « Τα υπερήφανα ‘’ΟΧΙ’’ είναι ψηφοθηρικές διαδικασίες και ανοησίες».

Ακόμα, υποστηρίζει ότι «υπερήφανο ‘’ΟΧΙ’’ λέει αυτός που έχει χρήματα να δώσει, όχι αυτός που απαιτεί».

Στη συνέντευξή του ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκφράζει, χωρίς περιστροφές, την γνώμη ότι «δεν θα πεθάνει το ευρώ χωρίς την Κύπρο».

Δεν υπάρχει, λέει , τέτοιος φόβος , που υπήρχε με την έξοδο της Ελλάδος , της οποίας το μέγεθος της οικονομίας είναι μεγαλύτερο.

«Αν φεύγατε εσείς δεν θα ��υνέβαινε απολύτως τίποτε», παρατηρεί και σημειώνει: «Θα σας πέταγαν έξω και θα βρισκόσασταν απομονωμένοι , εκεί που ήσαστε πριν αρχίσει η τεράστια πορεία για την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία στηρίχθηκε και στην ζωή ορισμένων ανθρώπων».

Ο ίδιος δηλώνει υπερήφανος για την προσπάθεια του να ενταχθεί η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εξάλλου, αναφορικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την «Χρυσή Αυγή» ο κ. Πάγκαλος εκτιμά ότι «θα ηττηθούν από τον λαό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top