Εξώδικα Τσοχατζόπουλου στον Κώστα Σημίτη λίγο πριν από τη δίκη του!

Εμπλέκει και τους υπουργούς που ήταν μέλη του ΚΥΣΕΑ

Εξώδικα Τσοχατζόπουλου στον Κώστα Σημίτη λίγο πριν από τη δίκη του!
Τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τους Υπουργούς μέλη του ΚΥΣΕΑ που συνυπέγραψαν τις προμήθειες των εξοπλιστικών προγραμμάτων για τα οποία δικάζεται τη Δευτέρα στο Εφετείο της Αθήνας, επιχειρεί να βάλει στο κάδρο ο Άκης Τσοχατζόπουλος, λίγες ώρες πριν ανοίξει η αυλαία της πολύκροτης δίκης.

Ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός έχει ήδη αποστείλει δέκα εξώδικες- επιστολές στα πρώην μέλη του ΚΥΣΕΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα αίτημα που έχει υποβάλει σε διάφορα στάδια της διαδικασίας ζητώντας να κληθούν να καταθέσουν συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά κάθε φορά εισέπραττε αρνητική απάντηση από τις αρμόδιες αρχές.

«Όσον αφορά το αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου για διενέργεια περαιτέρω ανάκρισης προκειμένου να εξεταστούν ως μάρτυρες πρόσωπα , που ήταν μέλη του ΚΥΣΕΑ κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα που λήφθηκαν οι αποφάσεις και υπογράφηκαν οι συμβάσεις, πρέπει να απορριφθεί, διότι στο παρόν στάδιο το αποδεικτικό υλικό που συγκεντρώθηκε είναι επαρκές», αναφέρουν οι δικαστές που τον παρέπεμψαν στο εδώλιο.


​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top