Γίνεται του ανασχηματισμού! ΠΑΣΟΚ: Από τις εφημερίδες μαθαίνουμε τα σχέδια του Σαμαρά

ΔΗΜΑΡ: Πάλι βρεθήκαμε προ απροόπτου!

Ηα πόφαση του πρωθυπουργού να συσταθούν έξι νέες θέσεις αναπληρωτών υπουργών, που μέχρι σήμερα δεν προβλέπονταν φούντωσε τα σενάρια για ενδεχόμενο ανασχηματισμό.

Αν και από το Μαξίμου διαψεύδουν κατηγορηματικά την αλλαγή του υπουργικού σχήματος, τα δημοσιεύματα για ανασχηματισμό δίνουν και παίρνουν μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ απόφασης με την οποία προβλέπεται να συσταθούν άμεσα έξι νέες θέσεις αναπληρωτών υπουργών στα υπουργεία: Δικαιοσύνης, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημοσίας Τάξης, Τουρισμού, Ναυτιλίας και Μακεδονίας-Θράκης.

ΠΑΣΟΚ: Μάθαμε από τις εφημερίδες τα σχέδια Σαμαρά- Γκρίνια και από τη ΔΗΜΑΡ

Η δημοσίευση της απόφασης για τη δημιουργία έξι θέσεων αναπληρωτών υπουργών προκάλεσε «φουρτούνα» στην τρικομματική κυβέρνηση καθώς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αναφέρουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί για τις προθέσεις του πρωθυπουργού.

Στην Ιπποκράτους διαμηνύουν ότι έμαθαν τα σχέδια του πρωθυπουργού από τις εφημερίδες, ενώ η ΔΗΜΑΡ επισημαίνει πως και άλλες φορές έχει βρεθεί προ απροόπτου και ζητεί για άλλη μια φορά καλύτερο συντονισμό των κυβερνητικών δράσεων.

Βίντεο mega

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top