Το κομπιούτερ του Γιάννη Διώτη "μίλησε" και αποκαλύπτει τι έγινε !

Τι προκύπτει για τα αρχεία που αφορούν συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου

Το κομπιούτερ του Γιάννη Διώτη "μίλησε" και αποκαλύπτει τι έγινε !
Έφτασε πριν από λίγη ώρα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής το πόρισμα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ. ΑΣ. για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη και τα ευρήματα που υπήρξαν σε σχέση με την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.

Όπως προκύπτει, στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του Γιάννη Διώτη δεν υπάρχουν τα τρία αρχεία που αφορούν τους συγγενείς του Γιάννη Διώτη. Αυτό ερμηνεύεται ως βάσιμη ένδειξη ότι το «στικάκι» που του έδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν περιείχε αυ��ά τα στοιχεία.
Από την έρευνα προκύπτει ότι έχουν ανοιχθεί 1.800 αρχεία, πιθανότατα από τον κ. Γ. Διώτη, αλλά είναι άγνωστο εάν τα επεξεργάσθηκε κάποιος και θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Από την έρευνα προκύπτει επίσης ότι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή έχουν μπει 23 usb, εκ των οποίων τα 3 παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρουν, καθώς φέρεται να μπήκαν σε αρχεία που σχετίζονται με τη λίστα Λαγκάρντ. Πάντως, μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ήταν δύο τα εν λόγω usb, ενώ τώρα αποδεικνύεται ότι εκτός από αυτό που έδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου στον κ. Διώτη και αυτό που παραδέχτηκε ότι έκανε ο ίδιος ο κ. Διώτης, πιθανόν να υπάρχει και τρίτο.
​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top