Νέα κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μετά από δηλώσεις Λαφαζάνη που «αδειάζουν» τον Τσίπρα

«Θα πετάξουμε το Μνημόνιο στα άχρηστα» – ΝΔ: Άλλα μας λέει ο κ. Τσίπρας…

Νέα κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ μετά από δηλώσεις Λαφαζάνη που «αδειάζουν» τον Τσίπρα

«Τα Μνημόνια θα πεταχτούν στα σκουπίδια» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας ανοικτά για κατάργηση του Μνημονίου, θέση την οποία έχει απορρίψει ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας.

«Τα μνημόνια δεν θα ανασταλούν, θα καταργηθούν. Θα πεταχτούν στον κάλαθο των άχρηστων. Τα περάσανε πραξικοπηματικά σε μια νύχτα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας στον Σκάι. Ο ίδιος μάλιστα συμπλήρωσε πως «η ευρωζώνη κινείται με όρους δεσποτισμού υπέρ των κεφαλαιακών ελίτ των χωρών».

Η ΝΔ… άδραξε την ευκαιρία για να αναδείξει για ακόμη μια φορά την πολυφωνία εντός του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για «άδειασμα» του Αλέξη Τσίπρα που μόλις χθες στο συνέδριο του Economist είχε μιλήσει για... αναστολή του Μνημονίου!

«Δεν πέρασαν ούτε 24 ώρες από τη νέα θέση του κ. Τσίπρα για το μνημόνιο- το οποίο, τελικά, δεν θα σκίσει, αλλά θα αναστείλει- και ο Κοινοβουλευτικός του Εκπρόσωπος Π. Λαφαζάνης έσπευσε να τον αδειάσει, υπενθυμίζοντάς του ότι έχουν μιλήσει για ακύρω��η. Τελικά, ποιος είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Ο κ. Τσίπρας ή ο κ. Λαφαζάνης;» αναφέρει η ανακοίνωση της Συγγρού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top