Το κόμμα Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

«Η χώρα χρειάζεται νέο κόμμα ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε

Το κόμμα Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος
Σε κόμμα με την ονομασία «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» μετεξελίσσεται το πολιτικό φόρουμ ΡΙΚΣΣΥ, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο, κατά την Πανελλαδική του Διάσκεψη στο Σπόρτιγκ ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κ. Λοβέρδος άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ. «Σπάμε, λοιπόν, σήμερα, εδώ, την αμηχανία και την αδράνεια του πολιτικού συστήματος, που προκαλείται από μία τρικομματική κυβέρνηση η οποία κρύβεται, ακολουθεί σχεδόν τις ίδιες μεταπολιτευτικές πρακτικές που μας κατέστρεψαν, τα κόμματά της κοιτούν τον εαυτό τους κι όχι τους πολίτες» τόνισε.
Χαρακτηριστική ήταν η κριτική του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αν και δεν την κατανόμασε: «Αντί να ριχτούν στη μάχη με όλες τις δυνάμεις τους τον Ιούνιο, προτίμησαν μία "φιλική συμμετοχή" στην κυβέρνηση. Και τώρα παρακαλάνε..., και πάντως, ως παρατηρητές μετέτρεψαν την ύφεση και την ανεργία σε ανίκητους αντιπάλους».

Όσον αφορά την αντιπολίτευση, υποστήριξε ότι τα κόμματά της «συναγωνίζονται σε δημαγωγία,σε επικίνδυνους όπως αποδείχτηκε στην Κύπρο παλληκαρισμούς, σε λαϊκισμό δίχως προτάσεις», ενώ κατηγόρησε ειδικά τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «δεν ανταποκρίνεται στο ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Μάλιστα προσδιόρισε ιδεολογικά το κόμμα του τονίζο��τας ότι «Ναι, έχουν δίκιο όσοι πολίτες υποστηρίζουν, όταν δημοσκοπούνται, πως η χώρα χρειάζεται ένα νέο κόμμα ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ επισήμανε τον κίνδυνο η Χρυσή Αυγή να είναι τρίτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.

«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, Είναι το OΡΑΜΑ, Είναι ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ, Είναι ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ!!! Θα αλλάξουμε την πορεία της χώρας, Θα ιδρύσουμε, μαζί με άλλους, την Δ´ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... Φίλες και φίλοι, Μία ελπίδα γεννήθηκε σήμερα» κατέληξε ο κ. Λοβέρδος.

​​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top