Τσίπρας: Αγαπητέ Νικολά... το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Συγχαρητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο

​«Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω» γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε επιστολή που απέστειλε προς τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, τον οποίο και συνεχάρη για την «δύσκολη αλλά αποφασιστική» και «ιστορική νίκη του λαού» του όπως λέει.

Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Αγαπητέ σ. πρόεδρε Νικολάς,

Ο λαός της Βενεζουέλας με απόλυτα δημοκρατικό τρόπο και διαφανείς διαδικασίες, με την συμμετοχή εκατοντάδων διεθνών παρατηρητών των εκλογών (ανάμεσά τους και δυο έλληνες) αποφάσισε τον αμετάκλητο δημοκρατικό δρόμο των αντι-νεοφιλελευθέρων δομικών αλλαγών στην χώρα σου με στόχο τον σοσιαλισμό του 21��υ αιώνα.

Εκ μέρους όλων των μελών και φίλων της ριζοσπαστικής αριστεράς στην Ελλάδα σε συγχαίρω για μία δύσκολη αλλά αποφασιστική, ιστορική νίκη του λαού σου.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι οι δημοκρατικές, προοδευτικές, αριστερές αλλά και επαναστατικές πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις στην χώρα του Μπολίβαρ αλλά και στις άλλες χώρες της περιοχής που αποτίναξαν ξενοκίνητες δικτατορίες στο πρόσφατο παρελθόν και διεφθαρμένα πολιτικά καθεστώτα δεν θα επιλέξουν την ιστορική οπισθοδρόμηση. Όπως λέει ο λαός μας, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top