Καταδικάζει τις απολύσεις στο Δημόσιο η αντιπολίτευση

Τι σχολίασαν ΑΝΕΛ, Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ

Καταδικάζει τις απολύσεις στο Δημόσιο η αντιπολίτευση

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης με αφορμή τη συμφωνία με την τρόικα για τις απολύσεις στο δημόσιο.

«Λέγοντας ψέματα στον ελληνικό λαό για όλα αυτά που υποσχέθηκαν πριν από τις εκλογές, προχωρούν στην τήρηση της υπογραφής τους απέναντι στην τρόικα» τόνισε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι σε βάθος χρόνου θα φθάσουν τις 150.000: «Οι 15.000 απολύσεις αυτού του χρόνου θα οδηγήσουν στην εφαρμογή των απολύσεων 150.000 οικογενειών, γιατί ο απολυμένος δεν είναι δημόσιος «κακός» υ��άλληλος, είναι ένας οικογενειάρχης που συντηρεί την οικογένειά του».

«Συγκυβέρνηση και τρόικα φέρνουν απολύσεις, περικοπές και νέα υφεσιακά μέτρα με στόχο την καταστροφή της χώρας, την εξαθλίωση των πολιτών και την εκποίηση του ελληνικού πλούτου. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή μπορεί να πει ΟΧΙ στους τοκογλύφους και να διεκδικήσει τα δίκαια του Ελληνικού λαού» σχολίασε η Χρυσή Αυγή.

«Τα βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού, που υπηρετούν τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις ανάγκες του κεφαλαίου, όχι μόνο είναι προαποφασισμένα, αλλά και δεν τελειώνουν εδώ», συμπέρανε, τέλος, η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top