Τσίπρας: Επικίνδυνη για την κοινωνική συνοχή η κυβέρνηση

Απάντηση Κεδίκογλου: Δε θα σε ακολουθήσουμε στα συνθήματα εμφυλίου πολέμου

Τσίπρας: Επικίνδυνη για την κοινωνική συνοχή η κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών.

«Θέλω να σας πω με πάσα ειλικρίνεια. Αυτή η κυβέρνηση που έχουμε δεν είναι εκτός τόπου και χρόνου. Είναι επικίνδυνη για την κοινωνική συνοχή» τόνισε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, σηκώνοντας πολύ υψηλά τους τόνους.

«Οι άνεργοι στη χώρα μας έφτασαν αισίω�� το 1.400.000. Και πληροφορηθήκαμε ότι τον περασμένο Γενάρη, κάθε ημέρα είχαμε 3.000 νέους άνεργους. Και βγήκε και ο υφυπουργός Οικονομικών να κάνει δήλωση ότι επιτέλους σταθεροποιείται η κατάσταση, διότι δεν αυξάνεται πολύ ο ρυθμός, μένουμε σταθεροί, κάθε μέρα 3.000» συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων: «Τον προηγούμενο Γενάρη, όταν εγώ συναντήθηκα με τον Σόιμπλε τού έθεσα ευθέως το θέμα αυτό. Κάποιοι 'κουτσαβάκηδες' στη Βουλή μάς κουνούσαν το δάχτυλο. Μας είπαν ότι πήγαμε να κλαφτούμε στα σκαλιά του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας. Έστω και τώρα, όμως, εμείς θεωρούμε ότι είναι μέγιστο εθνικό ζήτημα η διεκδίκηση των αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου. Όχι ο συμψηφισμός χρεών, η διεκδίκηση αυτών που μας χρωστάνε».

Απάντηση Κεδίκογλου: Δε θα σε ακολουθήσουμε στα συνθήματα εμφυλίου πολέμου

Άμεση ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος με ένα λιτό σχόλιο αποκάλεσε εμφυλιοπολεμικά συνθήματα τις δηλώσεις Τσίπρα.

«Για να ικανοποιήσει τα ακραία στηρίγματά του, ο ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε σήμερα σε συνθήματα εμφυλίου πολέμου. Δεν τον ακολουθεί κανείς…» σχολίασε ο κ. Κεδίκογλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top