Τι εννοείτε “τον περιμένουμε στην Προανακριτική”; Μιλάει στην αμερικανική TV ο άνθρωπος!

Ψάχνονται αν θα φέρουν τον Παπανδρέου στην Επιτροπή & αυτός… οργώνει τα media!

Τι εννοείτε “τον περιμένουμε στην Προανακριτική”; Μιλάει στην αμερικανική TV ο άνθρωπος!

Μπορεί εδώ να ασχολούμαστε (αρχικά) με το αν θα ερχόταν ή όχι αυτοπροσώπως στην Προανακριτική Επιτροπή και (εν συνεχεία, αφού κατέθεσε με υπόμνημα) με το αν θα τον φέρουμε «με το ζόρι», ωστόσο ο ίδιος οργώνει τα αμερικανικά ΜΜΕ και «μοιράζει» συνεντεύξεις!

Ο Γιώργος Παπανδρέου, περί ου ο λόγος, βρίσκεται στην Αμερική (στη Νέα Υόρκη, συγκεκριμένα) και δίνει συνεντεύξεις για την ελληνική αλλά και την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε χθες το βράδυ στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC σε εκπομπή που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Chris Hayes, ενώ στο πάνελ βρισκόταν και μια καθηγήτρια πανεπιστημίου αλλά και δημοσιογράφος του Reuters.

O κ. Παπανδρέου άκουσε βουλευτές και γερουσιαστές να προειδοποιούν ότι «η Αμερική κινδυνεύει να γίνει Ελλάδα» για να απαντήσει στηρίζοντας τον Μπάρακ Ομπάμα πως «οι Ρεπουμπλικανοί έκαναν τις ΗΠΑ να μοιάζουν με την Ελλάδα».

Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε ότι «κληρονόμησε» χάος από τις προηγούμενες κυβερνήσεις των «Ελλήνων συντηρητικών», ενώ τόνισε ότι για τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας ευθύνεται ο καπιταλισμός και όχι το κοινωνικό κράτος.

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στις off-shore εταιρείες, μιλώντας για αποτελέσματα της παγκοσμιοποίησης καθώς «αυτές οι εταιρείες είτε νομίμως είτε με ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κλέβουν τον ελληνικό λαό, τον αμερικανό λαό και γενικότερα κάθε λαό, στερώντας ποσά που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν στην οικονομία». Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι τα ποσά στις off-shore και τους φορολογικούς παραδείσους υπολογίζοντας παγκοσμίως σε 32 τρισ. δολάρια!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top