Κακλαμάνης: Δεν ντρέπονται να καλούν τον Παπανδρέου στην Προανακριτική;

«Κάποιοι από το 2008 έβγαλαν τα άντερά τους στο εξωτερικό. Αυτούς να ψάξουμε»

Κακλαμάνης: Δεν ντρέπονται να καλούν τον Παπανδρέου στην Προανακριτική;

«Βρήκαμε να φέρουμε σιδεροδέσμιο για να καταθέσει ως μάρτυρας ο Γιώργος Παπανδρέου. Δεν ντρεπόμαστε επιτέλους; Εγώ λυπάμαι… Ντρέπομαι για αυτήν την εικόνα εκπροσώπων του ελληνικού λαού».

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης ξέσπασε στη Βουλή κατά της κλήσης του πρώην πρωθυπουργού, ενώ επιτέθηκε στα μέλη της Προανακριτικής λέγοντας ότι βγαίνουν κάθε μέρα στα κανάλια: «Αποφασίσαμε ομοφώνως ότι δε θα βγαίνουν στα κανάλια ή τις εφημερίδες γιατί είναι ανακριτές. Επιτελούν εισαγγελικό λειτούργημα. Και αυτοί βγαίνουν κάθε μέρα».

«Οι καλοκαιρινές επιθεωρήσεις θα έχουν θέματα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο» πρόσθεσε με καυστικό ύφος ο κ. Κακλαμάνης, ενώ στη συνέχεια έκανε λόγο για υποκρισία καθώς δεν ερευνώνται υποθέσεις προσώπων που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό από το 2008 και μετά: «Από το 2008 ενόψει της κρίσεως κάποιοι έχουν βγάλει τα άντερά τους στο εξωτερικό και εμείς μιλάμε εδώ για τη λίστα Λαγκάρντ που σταματά το 2005. Ε, δεν αντέχεται τόση υποκρισία».

*Το βίντεο είναι από το enikos.gr*

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top