«Υπάρχει ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ;» - Έντονη αντίδραση της ΝΔ για αφίσα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Η αφίσα προαναγγέλλει πάρτι δείχνοντας κουκουλοφόρο με καλάσνικοφ

«Υπάρχει ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ;» - Έντονη αντίδραση της ΝΔ για αφίσα της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Νέο γύρο συγκρούσεων και «πολεμικών» ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δείχνει να «ανοίγει» μια αφίσα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αφίσα προαναγγέλλει πάρτι αύριο, Παρασκευή, στο Αίθριο Πολιτικών Μηχανικών στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου από τα σχήματα της Αριστερής Ενότητας και απεικονίζει έναν κουκουλοφόρο να κρατά καλάσνικοφ.

Στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης στο facebook αναφέρονται τα εξής: «Μετά τις 10 σας περιμένουμε όλους και όλες για να παρτάρουμε χωρίς φόβο αλλά με πάθος, να τιμήσουμε με άφθονο αλκοόλ τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας θείτσας Margaret Thatcher και μαζί της την αρχή του τέλους του νεοφιλελεύθερου υποδείγματος! Η ανατροπή του καπιταλισμού είναι πλέον κοντά αλλά το cuba libre ακόμα κοντύτερα!!».

ΝΔ: Υπάρχει ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ;

Έντονη ήταν η αντίδραση της ΝΔ, η οποία σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου αναρωτιέται αν υπάρχει ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού όπλισε τα χέρια όσων επιχείρησαν να πυρπολήσουν ζωντανούς συμπολίτες τους στη Χαλκιδική, τώρα, ενόψει φοιτητικών εκλογών, διαφημίζει με αφίσα ενός κουκουλοφόρου που κρατά καλάσνικοφ, τη νεολαία του ως φυτώριο εγκληματιών» τονίζει η ανακοίνωση της Συγγρού και καταλήγει: «Υπάρχει ντροπή στο ΣΥΡΙΖΑ;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top