Συνάντηση Σαμαρά με εξαγωγείς: Επανήλθε η αξιοπιστία και αυτό είναι πολύ σημαντικό

Χατζηδάκης: Δημιουργείται ενιαίος φορέας εξωστρέφειας

Συνάντηση Σαμαρά με εξαγωγείς: Επανήλθε η αξιοπιστία και αυτό είναι πολύ σημαντικό
Σε πολύ καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του προεδρείου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης τόνισε ότι οι εντολές του Αντώνη Σαμαρά σε σχέση με τις εξαγωγές είναι σαφείς και αφορούν την προώθησή τους και την βελτίωση του θεσμικού πλαισίου που τις διέπει, ενώ πρόσθεσε βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα 25 σημείων για την επίσπευση των διαδικασιών.

Παράλληλα, ο κ. Χατζηδάκης επεσήμανε ότι αλλάζει το μοντέλο της οργάνωσης που διέπει τις εξαγωγές και δημιουργείται ένας ενιαίος φορέας εξωστρέφειας, ενώ χαρακτήρισε σημαντική την ενίσχυση που θα προκύψει από το ΕΣΠΑ.

Η πρόεδρος του Συνδέσμου Χριστίνα Σακελλαρίδη, από την πλευρά της, δήλωση έκπληκτη από τις γνώσεις της πραγματικής οικονομίας του πρωθυπουργού, τονίζοντας πως «έχουμε ένα κοινό όραμα και βρήκαμε κατανόηση». Παράλληλα, δήλωσε απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό: «Έχετε αλλάξει το κλίμα καταφέρατε να υπάρξει αξιοπιστία και αυτό για εμάς είναι πολύ σημαντικό».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top