Στουρνάρας: δεν υπάρχει εμπλοκή με την τρόικα αλλά οι συζητήσεις θα συνεχιστούν

Διέψευσε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει ρύθμιση για επίορκους και κοπανατζήδες

Στουρνάρας: δεν υπάρχει εμπλοκή με την τρόικα αλλά οι συζητήσεις θα συνεχιστούν
Διέψευσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, όπου συνάντησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο… ημίχρονο των συζητήσεων με την τρόικα, ότι υπάρχει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις μαζί της, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Όχι, δεν υπάρχει εμπλοκή» διαβεβαίωσε κατηγορηματικά ο κ. Στουρνάρας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και μετά το Σαββατοκύριακο «γιατί είναι πάρα πολλά τα θέματα». Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι μέχρι την Παρασκευή και την άτυπη συνεδρίαση του Eurogroup οι συζητήσεις δεν θα έχουν τελειώσει και θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.

Ο κ. Στουρνάρας διαβεβαίωσε πάντως ότι «με τη δόση δεν έχουμε πρόβλημα» , αλλά διέψευσε ότι ετοιμάζει η Κυβέρνηση νομοθετική ρύθμιση για τους επίορκους και τους υπαλλήλους που απουσιάζουν, με ένα λακωνικό «όχι», ως απάντηση σε σχετική ερώτηση.

Παρά τη διάψευση όμως, οι πληροφορίες επιμένουν, όπως μετέδωσε το Mega, ότι όντως υπάρχει τέτοια προεργασία από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά παράλληλα θα πρέπει να ξεπερασθούν και οι αντιρρήσεις του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Α. Μανιτάκη.

Αυτή την ώρα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος της σημερινής μαραθώνιας συνάντησης του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα. ​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top