Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία για την επανακλήτευση Βενιζέλου

Απείχε ο Κοντονής που δεν ψήφισε «ναι» όπως Ζωή και Δρίτσας!

Ρήγμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία για την επανακλήτευση Βενιζέλου
Ρήγμα σημειώθηκε μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το βράδυ στη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την επανακλήτευση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου, προκειμένου να διευκρινίσει τη δική του στάση σε σχέση με τα όσα ανέφερε στο υπόμνημά του ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Κωνσταντοπούλου τοποθετήθηκε δημόσια υπέρ της επανακλήτευσης Βενιζέλου, παρά την αντίδραση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην προανακριτική.
Τελικά, το αίτημα αυτό ζήτησαν να τεθεί σε ψηφοφορία οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής. Αλλά ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου και ο κ. Θ. Δρίτσας ψήφισαν υπέρ της επανακλήτευσης, δεν έπραξε το ίδιο ο βουλευτής επίσης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σ. Κοντονής, ο οποίος απείχε από την ψηφοφορία!

Ο ίδιος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους άφηνε να εννοηθεί ότι διαφοροποιήθηκε γιατί είχε επιφυλάξεις για τη σκοπιμότητα μιας νέας κατάθεσης Βενιζέλου, ενώ φερόταν να διατυπώνει αιχμές για τους συναδέλφους του από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τους οποίους έλεγε με νόημα ότι "φαίνεται να πείσθηκαν περισσότερο από τα στοιχεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής"…

Το αίτημα πάντως να καταθέσει εκ νέου ο κ. Βενιζέλος απορρίφθηκε.

​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top