Τελεσίγραφο Μανιτάκη σε 8 υπουργεία μέχρι τις 20 Απριλίου

Για κατάργηση 8 φορέων και 197 νομικών προσώπων Δημοσίου Δικαίου

Τελεσίγραφο σε οκτώ υπουργεία έχει στείλει ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, με την διορία να λήγει στις 20 Απριλίου, ζητώντας μέχρι τότε να έχει ενημερωθεί για τις ενέργειές τους σχετικά με την κατάργηση 8 φορέων και 197 Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

Πρόκειται για τα υπουργεία Ανάπτυξης, Δικαιοσύνης, Εθνικής Άμυνας, Εργασίας, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Τουρισμού και Μακεδονίας-Θράκης τα οποία θα πρέπει να στείλουν στοιχεία για τις καθυστερήσεις και τον λόγο που συμβαίνουν στην ολοκλήρωση της εκκαθάρισης και στην τακτοποίηση του προσωπικού, όπως επίσης σχετικά με την αξιοποίηση των ιδιόκτητων κτιρίων και τη λήξη των μισθώσεων των μη ιδιόκτητων, στη διασφάλιση, μεταφορά και αξιοποίηση του κάθε είδους εξοπλισμού κλπ, όπως αναφέρεται σήμερα στην εφημερίδα Έθνος.

Στην εγκύκλιο υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες αποτελούν δεσμεύσεις της κυβέρνησης και ότι στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων προωθείται η ορθολογική αναδιάρθρωση του δημοσίου τομέα στην κατεύθυνση του περιορισμού του εύρους του κράτους.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά να πληροφορηθεί επίσης α δεδομένα και τις πληροφορίες σχετικά με το προσωπικό, την κτιριακή υποδομή, τον εξοπλισμό, τις δαπάνες κλπ.
​​
​​​

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top