Νηπιαγωγός και σύζυγος γνωστού βουλευτή, το πρώτο θύμα των επιόρκων (ΦΩΤΟ)

Σε αυτοδίκαιη αργία γιατί έχει δικαστικές εκκρεμότητες με έναν εργολάβο!

Νηπιαγωγός και σύζυγος γνωστού βουλευτή, το πρώτο θύμα των επιόρκων (ΦΩΤΟ)

Μια παθιασμένη με τη δουλειά της νηπιαγωγός από τη Μυτιλήνη, η Δέσποινα Κομνηνού, σύζυγος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Βογιατζή, είναι το πρώτο «θύμα» του πολυσυζητημένου νόμου 4093/2012 που αφορά τους «επίορκους» του δημόσιου τομέα.

sizigos-voulefti.jpg

Η νηπιαγωγός "ανήκει" σε αυτή την κατηγορία εξαιτίας μιας αντιδικίας με έναν εργολάβο οικοδομών από τον οποίο αγόρασε το σπίτι που μένει με την οικογένειά της!! Μάλιστα η κα Κομνηνού διώκεται ποινικά για αστική διαφορά με το συγκεκριμένο εργολάβο ο οποίος και τη μήνυσε!

Το παράδοξο της υπόθεσης αλλά συνάμα και νόμιμο είναι ότι μολονότι η δίωξη εις βάρος της δεν έχει τελεσιδικήσει και βέβαια καμία σχέση δεν έχει με την υπηρεσιακή της ιδιότητα, αλλά και ούτε έχει εξεταστεί απ' το αρμόδιο Πειθαρχικό Συμβούλιο ... από χθες, και για άγνωστο χρονικό διάστημα, η κα Κομνηνού τέθηκε απ' το υπουργείο Παιδείας σε αργία!!

Το θέμα προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου «Μίλτος Κουντουράς», ο οποίος και ζήτησε απ' τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) τη στήριξή της και τη διεκδίκηση απόσυρσης του παράλογου θεσμικού πλαισίου που αδίκως και για άσχετες υποθέσεις απ' την εκπαιδευτική διαδικασία οδηγεί σε έξοδο απ' την εκπαίδευση «ευσυνείδητους εκπαιδευτικούς», όπως χαρακτηρίζει ο Σύλλογος την κ. Κομνηνού.!

Νηπιαγωγός σε… απόγνωση!

Απογοητευμένη και φανερά εκνευρισμένη η κα Κομνηνού με μια λιτή ανακοίνωση αφήνει να εννοηθεί πως την απομάκρυναν άδικα από το σχολείο και ζητά την προστασία της πολιτ��ίας και της τοπικής κοινωνίας.

«Είμαι νηπιαγωγός, εργάζομαι 25 χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση, οι δικοί μου άνθρωποι γνωρίζουν ότι αγαπάω ιδιαίτερα τη δουλειά μου και ουδέποτε έχω προκαλέσει προβλήματα με στάσεις ή συμπεριφορές, σε όποιον εργασιακό χώρο κι αν εργάστηκα μέχρι και σήμερα (σ.σ. χθες) που τέθηκα σε αργία. Γιατί; Εκλεψα ή έβλαψα το Δημόσιο μέσω της εργασίας μου σε αυτό; Δεν έκανα καλά τη δουλειά μου στο σχολείο ως νηπιαγωγός; Ή μήπως κακοποίησα με οποιονδήποτε τρόπο κάποιο από τα μικρά νήπια της τάξης μου; Οχι, για τίποτα από αυτά που θα επέβαλλαν ίσως την απομάκρυνση ενός εκπαιδευτικού από το σχολείο του. Αλλά γιατί το ζεύγος (σ.σ. ανέφερε το όνομα του εργολάβου και της συζύγου του) με κατηγόρησε και με μήνυσε ότι τους εξαπάτησα! (...) Ζητώ την προστασία της πολιτείας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας από την εκδικητική τους μανία» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top