Κουκουλώνουν και αθωώνουν τους κλέφτες τα πειθαρχικά συμβούλια του Δημοσίου !

Έκλεψε σχεδόν 4 εκ. ευρώ αλλά διεκδικεί την παραμονή της στην υπηρεσία της

Κουκουλώνουν και αθωώνουν τους κλέφτες τα πειθαρχικά συμβούλια του Δημοσίου !
Μία ακόμα παθογένεια του συστήματος καταλογισμού πειθαρχικών ευθυνών βλέπει το φως της δημοσιότητας. Όπως αποκαλύφθηκε, μία υπάλληλος του Κέντρου Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία, υπεξαίρεσε σχεδόν 4 εκ. ευρώ και καταδικάστηκε σε 24 χρόνια κάθειρξη, αλλά εξακολουθεί να πληρώνεται αλλά και να διεκδικεί την παραμονή της στο Δημόσιο! Την ίδια στιγμή εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής, το αν και πότε θα απομακρυνθούν οι επίορκοι από το Δημόσιο, κα��όπιν απαίτησης της τρόικας... Η υπόθεσή της, όπως είναι φυσικό, εκδικάστηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο την έθεσε σε δυνητική αργία.

Το υπηρεσιακό συμβούλιο, σύμφωνα και με όσα είπε η Διοικητής του Κέντρου στο Star, την έπαυσε από τα καθήκοντά της και το όνομά της σβήστηκε από τους καταλόγους των εργαζομένων. Ενώ όμως το λογικό, όπως πίστευαν και στο Κέντρο, θα ήταν να σταματήσει να πληρώνεται η πρώην -πλέον - εργαζόμενη σε αυτό, η ίδια έκανε ένσταση στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό , την οποία και κέρδισε, για… τυπικούς λόγους.

Τι σημαίνει αυτό; Όχι ότι αποδείχθηκε πως δεν ευσταθούν οι κατηγορίες, αλλά ότι δεν τηρήθηκαν οι «τύποι», όπως το γεγονός ότι δεν ήταν παρούσα την ώρα που αποφάσιζε το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο. Έτσι λοιπόν τώρα ζητά την καταβολή μισθών εννέα μηνών, με το αιτιολογικό ότι την απέλυσαν πριν εκπνεύσει ο χρόνος κατά τον οποίο είχε τεθεί σε δυνητική αργία! ‘Ετσι λοιπόν τώρα θα πρέπει να ξαναπεράσει από πρωτοβάθμιο πειθαρχικό, το οποίο όμως τώρα είναι του Υπουργείου Εργασίας και όχι του Υπουργείου Υγείας.
Όπως αποκάλυψε επίσης το δελτίο ειδήσεων του Mega, το Πάντειο Πανεπιστήμιο εξακολουθεί να μισθοδοτεί τρεις καθηγητές που ενεπλάκησαν και καταδικάσθηκαν για οικονομικά σκάνδαλα, επειδή καθυστερεί να τελεσιδικήσει η υπόθεση ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων!

​​​​
​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top