Κασιδιάρης στο STAR: ‘Άμα ήθελα ξύλο, θα είχαμε παίξει. Δεν έπεσα στην παγίδα Βενιζέλου

«Ο άνθρωπος ήρθε να πει ψέματα» - «Ψάχνεται για ξύλο και κατηγορεί εμάς»

Κασιδιάρης στο STAR: ‘Άμα ήθελα ξύλο, θα είχαμε παίξει. Δεν έπεσα στην παγίδα Βενιζέλου
«Δεν έπεσα στην παγίδα του παρόλο που είναι δεδομένο ότι είχε έρθει με αυτό το σκοπό: Να μ’ εκνευρίσει και να δημιουργηθεί ένταση» τονίζει μιλώντας στο STAR και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα.

Ο κ. Κασιδιάρης τονίζει ότι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε πάει στην Προανακριτική Επιτροπή με στόχο να πει ψέματα και να δημιουργήσει ένταση: «Το ξεκίνησε εξαρχής αυτός, το προκάλεσε με στόχο να μη δεχθεί ερωτήσεις από τη Χρυσή Αυγή. Και ερωτήσεις να του κάναμε, βέβαια, θεωρώ ότι και πάλι στο ίδιο επεισόδιο θα καταλήγαμε γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε έρθει για να πει ψέματα».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προσθέτει ότι δεν έχει ούτε ο ίδιος ούτε κανένας άλλος στη Χρυσή Αυγή διάθεση για τέτοια περιστατικά: «Καμία πρόθεση να παίξουμε ξύλο δεν είχα, όπως λένε. Εάν είχα τέτοια πρόθεση, θα παίζαμε ξύλο. Ηρέμησα, μετά από παρέμβαση του αντιπροέδρου της Επιτροπής Ανδρέα Κουτσούμπα , ο οποίος μου είπε “σε παρακαλώ, ηρέμησε, δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείται τέτοια ένταση” και το δέχθηκα προφανώς».

Ωστόσο, καταλήγει ότι κάποιοι… ψάχνονται: «Δεν έχουμε καμία διάθεση να παίξουμε ξύλο αλλά φαίνεται πως κάποιοι, από τον τρόπο που ομιλούν, έχουν όρεξη να φάνε. Όταν κάποιος βγαίνει συνεχώς σε συνεντεύξεις και λέει φοβάμαι ότι θα σηκώσει χέρι η Χρυσή Αυγή, θα με χτυπήσει η Χρυσή Αυγή, έχει πρόβλημα προφανώς».
​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top