Αποκάλυψη: «Απολύστε επίορκους και προσλάβετε άλλους με προσόντα» λέει η τρόικα!

«Διώξτε τους άμεσα, σας επιτρέπουμε και εξαίρεση του κανόνα “1 προς 5”»!

Αποκάλυψη: «Απολύστε επίορκους και προσλάβετε άλλους με προσόντα» λέει η τρόικα!
«Διώξτε τους επίορκους και τους κοπανατζήδες και στη θέση τους προσλάβετε άλλους με προσόντα» ήταν το μήνυμα που έστειλε η τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν πλήρως από ανώτατο παράγοντα του ΥΠΟΙΚ στο STAR, οι εκπρόσωποι των δανειστών ζητούν εδώ και ώρα να φύγουν από το Δημόσιο όσοι δεν αποδίδουν, όσοι είναι επίορκοι και έχουν κατηγορηθεί σε βαθμό κακουργήματος και οι «κοπανατζήδες» που δεν προσέρχονται στην εργασία τους και στη θέση τους να προληφθούν ικανοί υπάλληλοι.

Μάλιστα, οι τροϊκανοί διαμήνυσαν πως εν προκειμένω επιτρέπουν την πλήρη εξαίρεση του κανόνα «1 προς 5» ( 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις στο Δημόσιο) για να διαβεβαιώσουν πως η πρόταση τους δε θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα των υπηρεσιών αφού θα προσληφθούν ισάριθμοι νέοι υπάλληλοι με αυτούς που θα φύγουν.

Σύμφωνα με το Mega, o Αντώνης Μανιτάκης σε πρώτη φάση δήλωσε αδυναμία να υλοποιήσει το σχέδιο, παραπέμποντας προφανώς στις δηλώσεις του μετά την κόντρα με τον Ανδρέα Ψυχάρη στη Βουλή όπου τόνισε πως δεν κάνει ο υπουργός απολύσεις αλλά τα πειθαρχικά συμβούλια.

Αυτός ήταν ο λόγος που ο πρωθυπουργός αποφάσισε να βάλει στον... πάγο τον κ. Μανιτάκη και να αναθέσει στον Γιάννη Στουρνάρα τις διαπραγματεύεις και για το Δημόσιο με την τρόικα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί όλο αυτό το θέμα που οδήγησε στην τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά-Κουβέλη.
​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top