Στηρίζει Μανιτάκη ο Σαμαράς – Αιχμές του υπουργού Διοικ. Μεταρρύθμισης κατά του Στουρνάρα

«Δεν τίθεται θέμα» διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός τον Κουβέλη

Στήριξη στον Αντώνη Μανιτάκη προσέφερε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.

«Δεν τίθεται θέμα για τον Αντώνη Μανιτάκη» διαμήνυσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος συζήτησε με τον κ. Κουβέλη για την πορεία των διαπραγματεύσεων ενόψ��ι και της αυρανής συνάντησης Σαμαρά-τρόικας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο του Αντώνη Μανιτάκη παραμένει το επίσημο σχέδιο της κυβέρνησης, αν η τρόικα (μέχρι στιγμής) δεν φαίνεται να… πολυπείθεται. Σε κάθε περίπτωση, η στήριξη στέλνει και ηχηρά μηνύματα προς την πλευρά της… οδού Νίκης, αφού ο Στουρνάρας φέρεται να έχει «φωτογραφίσει» το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ως έναν από τους υπαίτιους για τη δυσκινησία στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Ωστόσο, σαφές μήνυμα προς τον υπουργό Οικονομικών έστειλαν συνεργάτες του Αντώνη Μανιτάκη οι οποίοι σχολίασαν πως αν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι το πρόβλημα για την εκταμίευση της δόση��, «δεν έχει καμία αντίρρηση να παραδώσει το υπουργείο στον Γιάννη Στουρνάρα για να υπογράφει εκείνος ό,τι ζητάει η τρόικα».

Ο υπουργός Οικονομικών, πάντως, θα συναντηθεί εκ νέου σήμερα με την τρόικα (6 το απόγευμα) ενώ με τον Αντώνη Μανιτάκη συναντήθηκε ο Φώτης Κουβέλης μετά την επικοινωνία με τον κ. Σαμαρά.
​​
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top