ΠΑΣΟΚ: Σε ολοκληρωμένη μορφή το 2014 ο ενιαίος φόρος ακινήτων

Επίθεση σε Χρυσή Αυγή: «Επείγουσα η ανάγκη για πραγματική αντίδραση»

ΠΑΣΟΚ: Σε ολοκληρωμένη μορφή το 2014 ο ενιαίος φόρος ακινήτων
«Του χρόνου ο ενιαίος φόρος ακινήτων θα είναι έτοιμος στην ολοκληρωμένη του μορφή» υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη που σημειώθηκε στο ζήτημα.

«Έγινε ένα σημαντικό βήμα προς τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων με προοδευτική κλιμάκωση και αφορολόγητο όριο, που θα εφαρμοστεί μεταβατικά και μέσω της ΔΕΗ και μέσω των ΔΟΥ το 2013 και στην ολοκληρωμένη του μορφή το 2014» εκτιμά η Ιπποκράτους.

Το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι έγινε επιτέλους ευρύτερα δεκτό ότι η απόφαση για το ΕΕΤΗΔΕ (ή αλλιώς… χαράτσι) ως έκτακτο και προσωρινό μέτρο το Σεπτέμβριο του 2010, ελήφθη γιατί δεν υπήρχε άλλη ηπιότερη εφαρμόσιμη λύση και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι το πακέτο των μέτρων του Νοεμβρίου του 2012 υπερβαίνει τα 14,5 δις ευρώ.

Παράλληλα, τονίζει ότι σε αντίθεση με τη δημαγωγία προηγούμενων φάσεων, έχει γίνει πλέον αποδεκτό από όλους ότι σε κανένα νοικοκυριό δεν διεκόπη από το 2010 έως σήμερα η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω μη καταβολής του ΕΕΤΗΔΕ.

Επίθεση σε Χρυσή Αυγή: «Επείγουσα η ανάγκη για πραγματική αντίδραση»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική θεωρούν, την ίδια ώρα, στο ΠΑΣΟΚ η συνεδρίαση και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση της προκαταρτικής Επιτροπής της Πέμπτης.

Όπως αναφέρουν στελέχη του κινήματος, το χυδαίο επεισόδιο που προκάλεσε σκόπιμα και προετοιμασμένα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, καθιστά «επείγουσα την ανάγκη για πραγματική και όχι ρητορική αντίδραση των κομμάτων του συνταγματικού τόξου».

Γι’ αυτό και παραθέτουν 4 προτάσεις για την λήψη ειδικών μέτρων για τη Χρυσή Αυγή:

Α. Η ψήφιση της ολοκληρωμένης νομοθεσίας κατά της ρατσιστικής, κοινωνικής και πολιτικής βίας (σχετική πρόταση νόμου έχει ήδη κατατεθεί από το ΠΑΣΟΚ)

Β. Η αυστηροποίηση και κυρίως η εφαρμογή των πειθαρχικών κυρώσεων που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής.

Γ. Η ομόθυμη και διαρκής πολιτική καταδίκη των φαινομένων αυτών, από όλες τις δυνάμεις του συνταγματικού τόξου.

Δ. Ο έλεγχος της διείσδυσης των φιλοναζιστικών και αντιδημοκρατικών αντιλήψεων σε κρίσιμους θεσμικούς χώρους όπως τα σώματα ασφαλείας, η Εκπαίδευση, η Εκκλησία κ.ο.κ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top