Πως στηρίζουν τη «συντρόφισσα» Ζωή Κωνσταντοπούλου οι Συριζαίοι;

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση από το κόμμα του κου Τσίπρα

Πως στηρίζουν τη «συντρόφισσα» Ζωή Κωνσταντοπούλου οι Συριζαίοι;

​Τη στήριξη τους στη «συντρόφισσα» Ζωή Κωνσταντοπούλου, μετά τους χθεσινούς ντροπιαστικούς διαλόγους, εκφράζουν και επίσημα μέσω μιας ανακοίνωσης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι μέλη της προανακριτικής που διερευνά την υπόθεση για τη λίστα Λαγκάρντ.

Οι βουλευτές χαρακτηρίσουν τη χθεσινή διαδικασία «στημένη, φασιστική, γελοία παράσταση και οργανωμένη προβοκάτσια από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, με την πλήρη «κατανόηση», ανοχή και συνεργασία του προέδρου της Επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκη».

«Ο στόχος ήταν να μετατραπεί η διαδικασία σε επικοινωνιακό show ώστε να συγκαλυφθούν οι ευθύνες τελικά όλων των κυρίως εμπλεκομένων (Παπακωνσταντίνου – Διώτης – Βενιζέλος – Παπανδρέου). Την σεξιστική, εξυβριστική και απίστευτης χυδαιότητας προσωπική επίθεση εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου την παρακολούθησε το πανελλήνιο. Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του» γράφει η ανακοίνωση και συνεχίζει

«Τίποτα δεν έγινε τυχαία. Στην απογευματινή συνεδρίαση και αφού ο επικοινωνιακός στόχος της εκτροπής είχε επιτευχθεί και το έργο της Επιτροπής είχε διασυρθεί με την κατασκευασμένη πολιτική ένταση Βενιζέλου – Μαρκογιαννάκη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και τη στημένη παρέμβαση Κασιδιάρη, ο κύριος Βενιζέλος …. άλλαξε τακτική και εμφανίστηκε ως συναινετικός και συνεργάσιμος !»

Τέλος, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιούν ότι τόσο οι ίδιοι, όσο και η κυρία Κωνσταντοπούλου θα συνεχίσουν να δίνουν «τη μάχη ώστε το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ να αποκαλυφθεί πλήρως και ο ελληνικός λαός να πληροφορηθεί την αλήθεια» .

ΣΥΡΙΖΑ: Αδιαπραγμάτευτη η βασική τους συμφωνία στο μνημόνιο

Την ίδια στιγμή, επίθεση στους κυβερνητικούς εταίρους εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις διαβουλεύσεις με την τρόικα, υποστηρίζοντας ότι η βασική τους συμφωνία στο μνημόνιο παραμένει αδιαπραγμάτευτη.

«Παίζοντας σε μια παράσταση μεταξύ φαρσοκωμωδίας και τραγωδίας, οι κυβερνητικοί εταίροι πλέον δεν δείχνουν να συμφωνούν ούτε στο τι οι ίδιοι αποφάσισαν στη συνάντησή τους», αναφέρει το κόμμα του κου Τσίπρα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση είναι παγιδευμένη στην εγκληματική συνταγή των μνημονίων .
Στην ίδια ανακοίνωση, τονίζουν πως κάθε δόση θα συνοδεύεται με νέα μέτρα και πως «η μόνη λύση είναι η παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα στις εξελίξεις. Η αντίσταση, η ανατροπή και η ελπίδα».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top