Ο «μυστικός δείπνος» στελεχών ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

Ποιοι και γιατί συναντήθηκαν κρυφά;

​Μια ημέρα πριν από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και λίγο πριν φτάσει η τρόικα στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε «κρυφή» συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ με κύρια θέματα: το χαράτσι, την ανεργία και την απασχόληση!

Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Πρωτόπαππας και Σαχινίδης από πλευράς ΠΑΣΟΚ και οι κύριοι Χατζησωκράτης, Λυκούδης και Παπαδόπουλος από τη ΔΗΜΑΡ!

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο κυβερνητικοί εταίροι έχουν ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο πως δεν πρόκειται να αποδεχθούν την επιβολή του συγκεκριμένου φόρου και το 2013 και επιμένουν στη θεσμοθέτηση άμεσα του νέου ενιαίου φόρου στα ακίνητα. Επιπλέον εμφανίζονται αμετακίνητοι στο ζήτημα με τις αποχωρήσεις στο δημόσιο, στηρίζοντας ωστόσο το σχέδιο Μανιτάκη για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων.

Στόχος των δύο κομμάτων είναι να ενισχύσουν το ρόλο τους στο πλαίσιο της κυβερνητικής συμμαχίας και να αποφασιστεί ένα πρόγραμμα που θα ικανοποιεί και τις τρεις πλευρές !

Βίντεο ΣΚΑΙ 7

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top