Δείχνει ανασχηματισμό ο Μιχελάκης: «Πολλοί υπουργοί δεν έχουν πιάσει τους ρυθμούς του Σαμαρά»

«Υπάρχουν τομείς που πρέπει να γίνουν αλλαγές»

Δείχνει ανασχηματισμό ο Μιχελάκης: «Πολλοί υπουργοί δεν έχουν πιάσει τους ρυθμούς του Σαμαρά»

Ανοικτά για ανασχηματισμό μίλησε ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, κάνοντας λόγο στον Βήμα FM για υπουργούς «που δεν έχουν πιάσει τους ρυθμούς του Σαμαρά».

«Έχω ξαναπεί ότι πολλοί υπουργοί, για να μην είμαι άδικος, δεν έχουν πιάσει τους ρυθμούς Σαμαρά. Πιστεύω ότι υπάρχουν τομείς που θα έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές. Αυτό, όμως, είναι θέμα του πρωθυπουργού, που σε συνεννόηση με τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, θα αποφασίσει» υπογράμμισε ο κ. Μιχελάκης.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, είτε με τη μορφή των περικοπών σε μισθούς ή συντάξεις ή με τη μορφή των νέων φόρων: «Νέα μέτρα, δηλαδή νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις ή νέοι φόροι, θεωρώ ότι δεν θα υπάρξουν. Δεν το λέω μόνο εγώ, το έχουν πει οι καθ’ ύλην αρμόδιοι υπουργοί».

«Πάνω απ' όλα, το έχει πει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, νέα μέτρα αυτής της μορφής δεν θα υπάρξουν» πρόσθεσε ο κ. Μιχελάκης και κατέληξε: «Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει κυβέρνηση που θα τα φέρει και Βουλή που θα τα ψηφίσει».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top