Διώτης vs Μπίκας: Κατ’ αντιπαράστασή εξέτασή τους αποφάσισε η Προανακριτική!

Ψάχνουν την άκρη του νήματος στο κουβάρι που μπλέκεται ολοένα και περισσότερο…

Διώτης vs Μπίκας: Κατ’ αντιπαράστασή εξέτασή τους αποφάσισε η Προανακριτική!

Με το κουβάρι της υπόθεσης να μπλέκεται ολοένα και περισσότερο αντί να συμβαίνει το αντίθετο, η Προανακριτική αποφάσισε να φέρει σε τετ-α-τετ τον Ιωάννη Διώτη και τον Κώστα Μπίκα!

Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και ο πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ αποφασίστηκε τη Δευτέρα στις 8 το πρωί, όπου ήταν προγραμματισμένη να συνεχίσει η κατάθεση του κ. Διώτη, να εξεταστούν κατ’ αντιπαράθεση ώστε να σταματήσει το μπλέξιμο της Προανακριτικής με τα «ο κ. Διώτης είπε» στον Μπίκα και ο «ο κ. Μπίκας απάντησε» το Διώτη.

Ήδη, η κατάθεση του κ. Διώτη έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα, καθώς μεταξύ άλλων έβαλε στο κάδρο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ δήλωσε πως έδωσε το usb stick στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ στις 8 Ιουλίου και όχι στα «τέλη Ιουλίου με άρχες Αυγούστου» όπως είχε ισχυριστεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπίκας, ο οποίος καταθέτει και σήμερα, ισχυρίσθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι ουδέποτε ενημέρωσε τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ, εν�� φέρεται να τόνισε ότι αυτός ήταν που την έφερε στην Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top