Διώτης vs Μπίκας: Κατ’ αντιπαράστασή εξέτασή τους αποφάσισε η Προανακριτική!

Ψάχνουν την άκρη του νήματος στο κουβάρι που μπλέκεται ολοένα και περισσότερο…

Με το κουβάρι της υπόθεσης να μπλέκεται ολοένα και περισσότερο αντί να συμβαίνει το αντίθετο, η Προανακριτική αποφάσισε να φέρει σε τετ-α-τετ τον Ιωάννη Διώτη και τον Κώστα Μπίκα!

Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και ο πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ αποφασίστηκε τη Δευτέρα στις 8 το πρωί, όπου ήταν προγραμματισμένη να συνεχίσει η κατάθεση του κ. Διώτη, να εξεταστούν κατ’ αντιπαράθεση ώστε να σταματήσει το μπλέξιμο της Προανακριτικής με τα «ο κ. Διώτης είπε» στον Μπίκα και ο «ο κ. Μπίκας απάντησε» το Διώτη.

Ήδη, η κατάθεση του κ. Διώτη έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα, καθώς μεταξύ άλλων έβαλε στο κάδρο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ δήλωσε πως έδωσε το usb stick στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ στις 8 Ιουλίου και όχι στα «τέλη Ιουλίου με άρχες Αυγούστου» όπως είχε ισχυριστεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του, ο κ. Μπίκας, ο οποίος καταθέτει και σήμερα, ισχυρίσθηκε -σύμφωνα με πληροφορίες- ότι ουδέποτε ενημέρωσε τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ, εν�� φέρεται να τόνισε ότι αυτός ήταν που την έφερε στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top