Νέα ένταση στην προανακριτική: να συλληφθεί ο Μπίκας ζήτησε ο Κασιδιάρης!

Τον κατηγόρησε για…. ψευδομαρτυρία

Νέα ένταση στην προανακριτική:  να  συλληφθεί ο   Μπίκας  ζήτησε ο Κασιδιάρης!
Τελειωμό δεν έχουν τα αλλεπάλληλα επεισόδια κατά την συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, με εναλλασσόμενους αλλά και απρόβλεπτους πρωταγωνιστές. Αφορμή ήταν αυτή τη φορά, πριν από λίγο, το γεγονός ότι ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ κ. Μπίκας υποστήριξε ότι δεν είχε ενημερώσει τον πρώην πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου για την ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ, παρά τα όσα είχε ισχυρισθεί από την πλευρά του ο κ. Διώτης, τον οποίο διέψευσε κ��τηγορηματικά, σύμφωνα με πληροφορίες.
«Να κρατηθεί ο μάρτυρας» ζήτησε τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος υποστήριξε ότι ψευδομαρτύρησε ο κ. Μπίκας και ότι πρέπει να συλληφθεί! Μάλιστα, όταν το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, ο κ. Κασιδιάρης αποχώρησε…

Όσον αφορά τους ισχυρισμούς του κ. Διώτη, ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ παραδέχθηκε ότι ότι υπήρχαν επαφές σε επιχειρησιακό επίπεδο, αλλά πρόσθεσε ότι ουδέποτε έγινε σύσκεψη για τη λίστα Λαγκάρντ, στην οποία να ήταν παρών, όπως υποστήριξε ο πρώτος.

Ο κ. Μπίκας πάντως δήλωσε ότι δεν έχει αντίρρηση να καταθέσει κατ’ αντιπαράσταση μετον κ. Διώτη, όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

​​​​ Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top