Αυτό το ΜΝΗΜΟΝΙΟ θα ΠΡΕΠΕΙ να υπογράψουν οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ για να μείνουν στο κόμμα!

Δείτε τη σκανδαλώδη σύμβαση που έχει αναστατώσει την Ιπποκράτους!

Αυτό το ΜΝΗΜΟΝΙΟ θα ΠΡΕΠΕΙ να υπογράψουν οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ για να μείνουν στο κόμμα!

​Βαθύ σκοτάδι «σκέπασε» τον ήλιο της Ιπποκράτους… Οι άλλοτε καλοπληρωμένοι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται με τη ... σφραγίδα του αρχηγού τους μπροστά σε ένα εφιαλτικό δίλλημα! Ή υπογράφουν τις «σκληρές» συμβάσεις για εκ περιτροπής εργασία και... πενταροδεκάρες ή παίρνουν τα μπογαλάκια τους και πάνε σε άλλο … κόμμα!

simvasi.jpg

Μεταξύ άλλων θα πρέπει να υπογράψουν πως:

-Θα εργάζονται δύο ημέρες την εβδομάδα, εκτός και αν παραστεί ανάγκη για επιπλέον εργασία, ωστόσο σε καμία περίπτωση οι ημέρες δεν θα ξεπερνούν τις 25 μηνιαίως.

-Στην περίπτωση όμως έλλειψης εργασίας το «ΚΙΝΗΜΑ» -όπως αναφέρεται το ΠΑΣΟΚ στη σύμβαση-θα μπορεί και αφού θα έχει ενημερώσει 48 ώρες νωρίτερα τους εργαζομέ��ους να μην τους απασχολήσει για ορισμένες ημέρες ή να τους απασχολήσει για λιγότερες από τις συμφωνημένες δύο εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας.

-Οι εργάσιμες ώρες ανά ημέρα θα είναι από 8 και κάτω.

-Οι συνεργάτες του Κινήματος δεν μπορούν να αναλάβουν εξωτερική εργασία σε άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο φορέα ή να συμμετέχουν σε έργο ή προγράμματα που βρίσκονται σε αντίθεση με τις θεμελιώδεις αξίες, αρχές και στόχους του «Κινήματος».

-Τέλος όπως αναφέρεται στις περισσότερες συμβάσεις εργασίας, έτσι και στη συγκεκριμένη αν προκύψουν τυχόν διαφορές θα επιλύονται στα αρμόδια δικαστήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos.gr, οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ δεν άφησαν στην τύχη του το θέμα. Πήγαν στην Επιθεώρηση Εργασίας και εμφάνισαν τη συγκεκριμένη σύμβαση…. Εκεί όταν το είδαν ....έφριξαν και τους είπαν ότι είναι άκυρη, πως πρόκειται για κατασκεύασμα και ότι αν την υπογράψει ο εργαζόμενος χάνει τα δικαιώματά του (μπορεί να ερμηνευτεί ως νέα πρόσληψη). Από εκεί επίσης τους ενημέρωσαν ότι: «οι εργαζόμενοι μπορούν να κάνουν αγωγή στο ΠΑΣΟΚ γιατί προσπαθεί με δόλιο τρόπο να τους διώξει ώστε να μην τους καταβάλει την αποζημίωση»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top