Προανακριτική καλεί Παπανδρέου: Μονόδρομος η κλήση του πρώην πρωθυπουργού μετά τα mail Διώτη!

"Ήταν προγραμματισμένο" τόνισε ο Χρ.Μαρκογιαννάκης

Προανακριτική καλεί Παπανδρέου: Μονόδρομος η κλήση του πρώην πρωθυπουργού μετά τα mail Διώτη!

​Τα «πάνω κάτω» στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ έφεραν τα mail που παρέδωσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης στην προανακριτική επιτροπή! Από τα ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαζαν ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη, φάνηκε πως για το usb stick γνώριζε τόσο ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου όσο και πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κώστας Μπίκας!

Μετά την κατάθεση Διώτη και τη νέα τροπή στην ιστορία, ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για τη Λίστα Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης επιβεβαίωσε ότι θα κληθεί να καταθέσει και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, "Πρώτη Γραμμή", ο κος Μαρκογιαννάκης σημείωσε ότι ήταν προγραμματισμένο, ωστόσο μετά και τη δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Ι. Διώτη με τον Γ. Παπακωνσταντίνου η κλήση του Γιώργου Παπανδρέου, είναι σίγουρη.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ακόμα ότι πολλές φορές η προανακριτική καλείται να εξετάσει θέματα, που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητά της.

«Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από έναν πλατιασμό περίεργο και από έναν λαϊκισμό. Στόχος της επιτροπής είναι να διαπιστώσει ποιος έκανε την παρέμβαση στη λίστα, ωστόσο οδηγείτε και σε άλλα θέματα, που είναι εκτός της δικαιοδοσίας της» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι όταν προσπαθεί να βάλει τάξη παίρνει το ρόλο του κακού.

«Είμαστε περισσότερο δικονομικό και λιγότερο πολιτικό όργανο» κατέληξε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top