«Κατηγορώ» ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ: Δημαγωγοί, ανεύθυνοι και εθνοκάπηλοι

Επίθεση με αφορμή τοποθετήσεις πως για την κυπριακή κρίση φταίει η Ελλάδα

«Κατηγορώ» ΠΑΣΟΚ για ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ: Δημαγωγοί, ανεύθυνοι και εθνοκάπηλοι

Οξεία επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τοποθετήσεις στελεχών των δύο κομμάτων ότι το ελληνικό PSI ευθύνεται για την κρίση του τραπεζικού συστήματος.

Σε ανακοίνωση του, το γραφείο Τύπου της Ιπποκράτους κατηγορεί τα δύο κόμματα για συνέταιρους της δημαγωγικής ανευθυνότητας και εθνοκαπηλείας στην αυτοκριτική.

«Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ έχουν αναλάβει να υπερασπίζονται με ώμο τρόπο τις επιλογές των προηγούμενων διοικήσεων των κυπριακών τραπεζών και να τις εμφανίζουν ως “θύματα” του ελληνικού PSI» αναφέρει μεταξύ άλλων το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι «θέλουν να καλύψουν τις προηγούμενες διοικήσεις των κυπριακών τραπεζών που αγόρασαν -για τους δικούς τους λόγους και όχι για να διευκολύνουν την Ελλάδα- ελληνικά ομόλογα το 2010 από γερμανικές και άλλες τράπεζες που τα πουλούσαν;».

«Το χειρότερο που μπορούν να κάνουν μέσα στο πολιτικό τους αδιέξοδο, υπογραμμίζεται τέλος στην ανακοίνωση, είναι να πλασάρουν ��έσα στην απελπισία τους τη νέα θεωρία της συνωμοσίας ότι για την κρίση στην Κύπρο φταίει η Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση της Ιπποκράτους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top